Premiu de excelenta pentru IRIDEX

Compania IRIDEX GROUP a primit trofeul de excelenta pentru sustenabilitate si CSR in cadrul galei de decernare a Premiilor Pietei de Constructii si Instalatii “EURO – Constructii 2018”, eveniment care a reunit ieri, 15 mai, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti, principalii reprezentanti ai sectorului naţional de constructii, de la producatori si experti, la reprezentanti ai autoritatilor. Trofeul EURO-Construcţii se acorda pentru patru categorii principale si premiaza marcile de incredere, alaturi de cele mai importante companii care au avut rezultate notabile in dezvoltare si afaceri, inovaţie şi tehnologie, sustenabilitate si CSR.

Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/ instalatii. Evaluarea companiilor premiate a fost  efectuata de Agenda Constructiilor, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru constructii si instalatii. Diplomele de excelenta si trofeele au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei specializate din Romania.

Certificat de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, IRIDEX, grup de firme romanesti cu experienta in executarea proiectelor mari de infrastructura, a depozitelor de deseuri municipale si periculoase, precum si a lucrarilor speciale de constructii, a fost premiat pentru excelenţa in afaceri si pentru efortul constant in promovarea soluţiilor inteligente in constructii. Gala de premiere a incheiat conferinta “EURO – Constructii 2018”, desfaşurata anul acesta sub motto-ul „Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica in Romania”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *