Muzica si voie buna

Iabilet.ro pune la dispozitia fanilor de muzica rock si alternative bilete la Festivalul Old Blacks, care se va desfasura pe data de 25 Mai 2018.

Festivalul, desi la prima editie, detoneaza un inceput promitator ce poate fi apreciat de fanii muzicii rock, alternative si hip-hop.

Trupele care vor face prezenta sunt adevarati veterani si pionerii ai muzicii rock si metal din Romania, precum Trooper si Iris, dar si trupe din sfera alternative/hip-hop, precum Vita-de-vie si Subcarpati.

Festivalul Old Blacks se va tine la Arenele Romane din Bucuresti, iar specatacolul va incepe la 18.00, cu trupe noi care vor avea ocazia sa se afirme fiind rampa lor de lansare.

Trupele care vor initia festivalul ce va tine 7 ore de muzica buna si veselie sunt Gramofone, Kunnstra și White Ash. Acestia desi sunt opening act, sunt muzicieni experimentati care isi sustin muzica de ceva vreme si pe 25 Mai vor avea ocazia sa demonstreze tuturor ca sunt urmasii a unei mosteniri lasate de Iris si Trooper, formatii cheie in lumea rock/metal din Romania.

La Old Blacks nu doar fanii muzicii rock/metal si alternative vor avea momente de bucurie, deoarece la festival vor si si alte formatii din genul soft.

Festivalul Old Blacks este evenimentul pe care nici un fan al muzicii nu trebuie sa il rateze, deoarece este o ocazie inedita de a revedea veteranii rock-ului romanesc Iris si Trooper doua formatii care au reusit sa arate ca si in Romania exista muzica buna.

De asemena ocazia de ai revedea Vita-de-vie, pe care toata lumea o recunoaste este mereu binevenita ca apoi sa auzi chemearea dacilor, prin muzica celor de la Subcarpati.

Cei interesati pot achizitiona bilete de le site-ul iabilet.ro, la pretul promotional de 65 de lei, deoarece biletele achizitionate de la intrarea festivalului vor costa 99 de lei.

Recoamand tuturor un weekend de muizca si voie buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *