Cele mai tari activitati pe care sa le faci in team building

Sunt nenumarate motive pentru care ar trebui sa alegi un team building cu super activitati pentru tine si echipa ta! Uite doar 2 dintre ele:

In primul rand, activitatile din team building nu sunt unele obisnuite, pe care le practici zi de zi. Pentru a masura si a creste eficienta echipei tale este nevoie sa vii cu activitati noi, activitati care sa ii scoata din zona de confort si sa ii stimuleze.

Vertical Adventure are o gama variata de oferte cu activitati, din care tu si echipa ta puteti sa alegeti cu incredere.

Fiecare activitate are un grad diferit de dificultate pentru ca totul depinde de dimensiunile cascadelor, debitul de apa, petrecerea noptii in salbaticie, in conditii extreme… iar daca tu si echipa sunteti deschisi la nou si la aventura, cred ca a fost suficient sa te entuziasmeze.

In al doilea rand, prin activitati poti observa comportamentul angajatilor tai atat fata de munca in echipa, cat si fata de coechipieri. Comunicarea, intelegerea si spiritul de echipa sunt foarte importante pentru bunul mers al lucrurilor.

Vrei o echipa mai tare, care sa te ajute sa iti cresti firma? Inseamna ca trebuie neaparat sa faceti un team building anul acesta.

Activitatile din team building ofera sansa echipei tale de a experimenta situatii diferite si de a acumula experiente comune.

Iata doar 5 dintre cele mai intense activitati puse la dispozitie de Vertical Adventure:

  1. Canyoning – canionul este o vale ingusta, cu pereti abrupti si fundul ingust, in care se formeaza cascade de divese inaltimi si grade de inclinatie. Aceasta activitate iti ofera o experienta unica, plina de adrenalina si bucurie (s-ar putea sa ii scoata din monotonie chiar si pe cei mai introvertiti colegi).

 

  1. Explorarea pesterilor – se exploreaza pesteri de dimensiuni diverse, uscate, cu apa, verticale, orizontale sau mixte. Coborand in aceste pesteri ai ocazia sa descoperi o lume cu totul aparte (si sa provoci spiritul de echipa cand trebuie sa sariti din piatra in piatra, ajutandu-va unul pe celalalt 🙂 )

 

  1. Supravietuire – in cadrul acestui program, echipa se va amuza teribil, dar totodata trebuie tratata si cu seriozitate. Tehnicile de suprvietuire includ activitati precum: dormitul sub cerul liber, pregatirea mancarii la foc, facutul focului, cautarea apei, trecutul prin diverse obstacole, invatat despre orientare si alte legi ale naturii.

 

  1. Rafting – presupune coborare pe rauri de munte, folosind ambarcatiuni gonflabile de 3-8 persoane si echipamente de protectie (sa vezi ce bine o sa va distrati cand vaslele o sa o ia care incotro).

 

  1. Rapel – coborare verticala intre 3 si 100 de metri, cu ajutorul unor echipamente specifice – coarda, coborator, ham, carabiniere, casca, manusi. Prin aceasta activitate, ai ocazia sa iti depasesti limitele si sa dai dovada de curaj.

Pe langa aceste activitati, mai poti alege provocari precum paintball, tiroliana, orientare, trekking-hiking, activitati structurate de echipa, activitati distractive, proiecte speciale, offroad, pendul sau catarare – toate fiind dezvoltate in asa fel incat participantii sa se puna in valoare atat individual cat si in echipa.

Activitatile din team building adauga cate o caramida in construirea unei relatii solide, bazata pe incredere, comunicare si respect in cadrul echipei tale. Asadar, iti doresti performanta dar si un strop de distractie care sa iti motiveze echipa?

Nu mai astepta, hai cu Vertical Adventure in team building!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *