Cele mai bune oferte de inchiriere produse IT

Urmeaza sa tii o conferinta dar aparatura pe care o detii nu este suficienta sau nu exceleaza in preformante? PCMadd.com iti ofera solutia perfecta, prin inchirieri de echipamente IT.

Acestia pun la dispozitie o gama foarte variata de Laptop-uri, tablete, sisteme complete, tripod, LCD plus produse multifuntionale cum ar fi imprimante, scannere, copiatoare si asa mai departe. Toate aceste produse IT, se pot inchiria pe perioade cuprinse intre 1 si 60 de zile (pe termen scurt) dar si perioade cuprinse intre 2 si 12 luni (pe termen lung)

In urma inchirierii produselor, veti beneficia de o echipa de tehnicieni care vor oferi sprijin pe intreaga durata a evenimentelor.

In urma cu putin timp am avut nevoie de astfel de echipamente si am decis sa apelez la cei de la PCMadd datorita ofertelor tentante atat in ceea ce priveste calitatea si preformantele produselor, cat si pretul extrem de avantajos oferit de acestia. Totul a decurs perfect, nu am avut nici un fel de problema, laptop-uri, monitoare, unitati etc, toate au functionat impecabil

In urma unei inchirieri pe termen lung, ai posibilitatea sa cumperi echipamentul respectiv cu un discount de minim 20% ceea ce suna foarte tentant. In scurt timp o sa aplic pentru acesata inchirere datorita unor viitoare conferinte din care o sa fie semnate contracte. Iar la finalul acestei perioade de inchiriere, daca acele contracte vor fi semnate am de gand sa achizitioner acele echipamente si poate chiar in plus.

Ma declar extrem de multumit de serviciile acestora de inchiriere a echipamentelor IT, in special pentru faptul ca procesul de inchiriere este unul simplu si rapid, nu exista conditii sau clauze care sa te puna pe ganduri. De asemenea o sa ii recomand ori de cate ori voi avea ocazia iar pentru mai multe detalii va invit sa accesati site-ul acestora pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *