Mapele de prezentare contureaza o imagine profesionista

La fel ca si cartile de vizita, mapele de prezentare reprezinta o solutie foarte buna pentru promovarea afacerii tale, cu toate ca tehnologia si mediul online au o influenta foarte mare asupra materialelor clasice de promovare.

Mapa de prezentare este un element care trebuie sa fie tot timpul prezent la intalnirile de afaceri, evenimente, targuri sau conventii, pentru ca reprezinta un instrument util de marketing. Fiind prevazuta cu buzunar, poti atasa cu usurinta fisele de prezentare ale produselor si serviciilor oferite de firma ta. Mapele sunt o modalitate usoara si eficienta de promovare a brand-ului.

Trebuie sa alegi o mapa de prezentare cu un design special, reprezentativ pentru activitatile si realizarile echipei tale. De pe mapa ta de prezentare nu trebuie sa lipseasca: logo-ul companie, numele si datele tale de contact. Pentru a avea o mapa de prezentare cat se poate de originala si de recognoscibila, poti sa adaugi pe langa aceste informatii de baza si un titlu, un slogan, imagini sugestive, o scurta descriere a activitatilor si realizarilor, dar fara a incarca cu prea multa informatie neinteresanta.

Cu ajutorul mapelor de prezentare obtii un instrument elegant si eficient de promovare a afacerii, comparativ cu clasicele dosare de carton, oferi informatii concludente si bine directionate clientilor si partenerilor tai, ai la dispozitie un spatiu larg de gazduire a materialelor de prezentare a firmei si pentru informatii suplimentare, oferi un puternic impact vizual si totodata obtii un efect psihologic pozitiv.

Este important ca design-ul documentelor pe care le atasezi in aceasta mapa sa fie in aceeasi linie grafica cu celelalte materiale promotionale pe care le utilizati. Aspectul profesional, impecabil este absolut necesar pentru a face o buna impresie. Mapele de prezentare sunt obiecte mari, usor de observat si de utilizat, de aceea este important ca informatia pe care o atasezi in mapa sa fie una semnificativa si care sa ii starneasca clientului sau posibilului client interesul pentru serviciile tale. Pentru un plus de personalizare poti oferi clientilor tai un mic talon, cupon sau voucher. Pana la urma, tururor ne plac reducerile, nu-i asa?

Un set de mape de prezentare poate influenta semnificativ imaginea firmei tale, in fata clientilor sau viitorilor clienti. Modul in care iti prezinti oferta in fata clientilor si cloaboratorilor este foarte important pentru ca arata nivelul de profesionalism pe care il ai in domeniul in care activezi.

Alege solutii elegante de prezentare a serviciilor tale, cu mapele de prezentare personalizate de la Agrafa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *