Munca de freelancer este precum o vancanta continua

Pentru multi ideea de freelancer reprezinta jobul ideal, deoarece iti poti gestiona singur timpul de lucru si poti alege ce sa lucrezi. Desigur, asta este o foarte scurta introducere, deoarece pentru a fi freelancer trebuie sa stapanesti, destul de bine, un domeniu sau mai multe si astfel iti asiguri munca in mod constant.

Munca de freelancer – avantaje si dezavanteje

Avantajul de a fi freelancer este ca poti sa iti iei jobul cu tine oriunde, chiar si pe un alt continent. Cum mi se intampla sa calatoresc des prin Thailanda sau Peru, am intotdeauna laptop-ul cu mine si un router Wi-Fi pentru a sta in contact cu clientii mei.

Cei care adora sa hoinareasca prin lume si doresc sa isi ia si munca cu ei, pot, intotdeauna, apela la biletele de avion intre sezoane.

Cand putem cumpara bilete ieftine de avion?

Cele mai ieftine bilete le gasim atunci cand vacantele, in tarile respective, sunt mai putin frecvente, iar daca le comandam cu o luna sau doua din timp, avem toate sansele sa prindem un avion pana in Brazilia la doar 25 de euro.

Dar care sunt dezavantajele de a fi freelancer?

Personal nu am gasit niciun dezavantaj, deoarece se pliaza perfect pe personalitatea mea si mai ales ca ador sa calatoresc. Insa, cunosc prieteni care sunt freelanceri si se plang ca aceasta meserie le afeteaza relatiile cu altii, deoarece atunci cand cauti mereu proiecte la care sa lucrezi pierzi notiunea realitatii. Esti mereu cu ochii in laptop si asta poate sa dauneze relatiilor personale. Insa, cu putina disciplina consider ca se poate impaca si capra si varza.

Munca de freelancer are multe avantaje si poate aduce castiguri la care multi doar viseaza. Invata sa fii propriul tau sef de acasa sau de oriunde in lume. Nu trebuie sa fii la costum ca sa faci afaceri in ziua de azi. Tot ce iti trebuie este o minte agera, conexiune buna la internet si disponibilitatea de a lucra pe alte fusuri orare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *