Si persoanele in varsta pot avea lucrare fixa

Bunica era foarte suparata ca de cate ori vorbea sau mesteca ii sarea proteza din gura. O data a vrut sa sufle in lumanarea de pe tort si cand a deschis gura i-a cazut proteza pe prajitura si nimeni nu a mai mancat din ea, iar ea s-a simtit jenata fata de toti cei care au venit la aniversare.

Omului ii este dat sa treaca prin multe si sa accepte multe transformari.

Nu este deloc confortabil sa iti cada dintii sau sa te stranga proteza. Ce te dor picioarele de la pantofii stransi, dar sa iti sangereze gingiile din cauza protezei este cumplit!

Cu proteza nu iti mai permiti sa musti dintr-un mar, cum mancai cu dintii tai, iar lucrul cel mai deranjant este ca noaptea, te simti infirm cu gura complet stirba.

La toate acestea s-au gandit oamenii de stiinta care au descoperit si pus la punct implant dentar pana acolo incat cele 8 suruburi din titan fixate in gingie pot sustine o lucrare fixa ca pacientul sa fie scutit de purtarea unei proteze.

Nu trebuie sa va ganditi ca nu veti suporta 8 implanturi, fiindca sub efectul anesteziei nu veti simti absolut nimic. Confortul pacientului din timpul interventiei si dupa ce iese din cabinet cu lucrarea sau implanturile finalizate se afla pe primul loc in topul prioritatilor clinicii, asa ca se recurge la inhalosedare, care in afara de anularea durerii nu are absolut niciun efect negativ sau la injectare intravenoasa care da posibilitatea efectuarii mai multor tratamente in cadrul aceleiasi sedinte.

Totul este calculat si verificat cu atentie in timpul consultului oral si al verificarii analizelor si istoricului medical al beneficiarului.

Medicii stiu exact timpul de sangerare si coagulare, personalizeaza tratamentul, implantul si toate celelalte masuri si dupa aceea incep interventia.

98% dintre pacienti sunt multumiti de serviciile oferite de clinica si de raportul calitate-pret fiindca atat implanturile, cat si lucrarile fizice au depasit, conform declaratiilor lor, cu 500% termenul de garantie.

Un alt aspect benefic il reprezinta informarea permanenta si completa a pacientilor, atat pe site-ul oficial al clinicii, cat si direct, de catre medicul curant.

Niciodata nu esti prea batran ca sa ai o lucrare fixa si cei din jur sa te invidieze ca nu ti-au picat dintii vazandu-ti zambetul perfect.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *