Imbunatatirea parului cu serviciile de baza ale unui coafor

Unul dintre lucrurile pe care ati putea dori sa le cautati intr-un coafor este disponibilitatea unei game largi de servicii. In timp ce cei mai multi oameni merg doar pentru tunsori, nu ar fi mai bine si mai convenabil daca puteti realiza o multime de lucruri, fara a fi nevoie sa va transferati intr-un alt loc? Este un lucru bun ca exista locuri ca Antica Hair Studio care ofera o multime de servicii de par nu doar pentru tine, ci si pentru intreaga familie.

La Antica Hair Studio, pe langa disponibilitate, oamenii patroneaza un salon de infrumusetare  datorita gamei largi de servicii pe care le pot oferi. Pentru elementele de baza, acestea ofera tunsori pentru barbati, femei si chiar copii. Acestea au, de asemenea, servicii de coafare, frizerie, tuns, spalat, vopsire, epilare, machiaj, manichiura, pedichiura, tratamente faciale si masaj, micropigmentare, microblading.

Cu toate acestea, dezavantajul este, cu o multime de servicii din care puteti alege, stiti chiar si de ce fel de serviciu aveti nevoie? Pentru a va oferi o idee mai buna, sa incercam sa aruncam o privire asupra unora dintre serviciile de baza pe care le ofera saloanele si pentru ce sunt.

Tunsoare

Acesta este probabil cel mai de baza serviciu pe care il puteti obtine de la un salon coafura Bucuresti. Toate saloanele ofera servicii de taiere a parului fie pentru barbati, femei, copii, fie pentru toata lumea. Acesta include, de obicei, samponarea inainte de taiere si uscare. Unele pachete ofera chiar si masaje scalp, prosoape fierbinti si taierea parului facial, daca este cazul. In majoritatea cazurilor, gama de preturi variaza in functie de experienta coafurii.

Vopsire

In esenta, va culori parul pentru a adauga mai mult caracter sau pentru a ascunde parul gri. Exista diferite tipuri de servicii de colorare pe masura ce tendintele noi devin popularizate. Puteti alege daca doriti oricare dintre urmatoarele:

  • Culoare permanenta.

Acest tip de culoare este, de asemenea, cunoscut ca oxidare, deoarece un oxidant cum ar fi peroxidul de hidrogen si amoniacul sunt amestecate cu agentul de colorare inainte de a fi aplicate pe par. Culoarea permanenta creste, dar nu trebuie sa fie aplicata atat de des ca fiind semi-permanenta sau temporara. Cu toate acestea, un dezavantaj al utilizarii culorii permanente este ca ele pot fi mai daunatoare parului, deoarece substantele chimice sunt mai puternice si amestecul trebuie lasat pe par mai mult timp.

  • Culoare semi-permanenta.

Acest tip de culoare utilizeaza oxidant foarte putin sau deloc, deci este mai putin daunator parului. Acestea ofera o culoare mai naturala si mai usor de utilizat, deoarece nu trebuie amestecate in prealabil. Se estompeaza incet si dureaza aproximativ sase saptamani.

  • Culoarea temporara.

Acest tip de culoare a parului este spalat cu unul sau doua sampoane. Acesta este disponibil in mod obisnuit sub forma de geluri, spray-uri sau spume si este de obicei mai luminos si mai vibrant.

Acest proces de colorare implica de asemenea oxidarea, deoarece decolorizeaza pigmentul din firele de par. Albirea transforma parul in blond si uneori aproape alb cand este lasat prea mult timp. Dupa albire, este aplicata o alta culoare pentru a avea dungi de culoare mai deschise sau mai nuantate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *