Ceasmania iti spune ora exacta!

Recent, am descoprit magazinul online ceasmania.ro, deoarece eram in cautarea unui magazin care sa comercializeze ceasuri de mana, de calitate. Am avut noroc sa dau peste magazinul Ceasmania si sa descopar vasta lor gama de ceasuri barbatesti. Acestia dispun de ceasuri barbati, foarte bune calitativ si foarte convenabile la pret.

Fiind pasionat de ceasuri inca de mic, ma simteam precum un copil in magazinul cu dulciuri, deoarece nu stiam la care ceas sa ma uit mai intai.

Avand deja o colectie mica de ceasuri, am decis ca voi cumpara de la un brand pe care nu il detin si care sa se potriveasca cu persnalitatea mea.

Cum site-ul ofera peste 100 de brand-uri, nu a fost o alegere usoara, insa intr-un final am ales modelul Deportivo RV1401, de la brand-ul Ruben Verdu. Acest ceas combina mai multe elemente pentru a-i da un look modern, chiar aproape futuristic. Culoarea ceasului este un negru carbon, iar cifrele sunt gravate cu rosu.

Ceasul este rezistent pana la 30 de mentri sub apa, iar ecranul are o rezistenta foarte mare la lovituri si urme de praf.

Cureaua ceasului este realizata in piele, de cea mai buna calitate, iar mecanismul este de tip quartz. Consider ca am facut o investitie foarte buna, in special pentru ca nu detineam acest model de ceas si nici cu brand-ul nu eram familiarizat. De cand am inceput sa port ceasul, am primit numai complimente de la baietii de la sala, dar si de la amicii cu care merg la serviciu. Ceasmania.ro ofera produse foarte bune calitativ, la preturi fara concurenta. De acum voi cumpara exclusiv de pe site-ul lor, deoarece m-am asigurat ca nu dezamagesc, iar clientii primesc mai mult decat o simpla comanda. Pentru ceasmania.ro comercializarea de ceasuri nu este doar un business, ci o pasiune pe care vor sa o imparta cu toti cei pasionati de aceste accesorii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *