Din satul mic pierdut in munti, vino in lumina camerelor de luat vederi!

Casuta mica din lemn nu avea electricitate. Satul era pierdut in munti si pe cale de disparitie si te gandeai, oare ce te vei face dupa ce te vor lasa singura si parintii tai in acesta pustietate?

Toti tinerii de seama ta au plecat, numai tu ai ramas. Pana la scoala mergeai 5-6 kilometri prin noroaie, iar cand ploua sau ningea stateai acasa, de teama sa nu iasa salbaticiunile sa te sfasie.

Este un soi de frumusete salbatica amestecata cu multa amaraciune si cu multe greutati. In satul cu 8-9 familii nu se organizeaza discoteca, nu sunt tineri de seama ta si esti pe punctul de a te salbatici. Apa o aduci cu cobilitele pe care pui cele doua galeti, de la 1 kilometru departare. Muncesti mult tot timpul, dar mai ales vara la fan.

Noptile nu poti dormi gandindu-te ce faci tu, fata tanara, frumoasa, fara viitor in pustietatea acesta!

Hai, vino la lumina camerelor de luat vederi din inima muntilor, fiindca se fac angajari videochat Constanta  si aici vei fi sustinuta pas cu pas sa cuceresti lumea! Te vor transforma intr-o doamna. Iti vor cumpara haine elegante, te vor machia corect si te vor invata sa fii naturala, sigura pe tine, sa te porti normal cu clientii bogati de la capatul lumii.

Iti vei putea continua studiile, fiindca aici munca nu este epuizanta si dupa terminarea programului, iti mai ramane timp de studii.

Bani vei avea cu miile sau zecile de mii de euro pe luna si te vei razbuna pe toate frustrarile si lipsurile.

Videochat Constanta  este singura ta sansa de salvare, crede-ma. In oras vei cunoaste tineri de seama ta, vei iesi la evenimente, te vei bucura de filme si de evenimente.

Ai sansa sa le oferi o viata de vis parintilor tai, fie aducandu-i in oras, sa stea in casa ta cea mare, pe care ti-o vei cumpara intr-o zona rezidentiala verde pana le vei cumpara si lor o locuinta.

In cazul in care vor dori sa fie ultimii mohicani ai acelor plaiuri de poveste, ofera-le fericire maxima si du-le acolo tot ceea ce au nevoie ca sa traiasca fericiti. Vei fi capabila financiar sa le cumperi motocoase, tractor cu care sa isi care fanul acasa sau sa isi aduca lemne de foc, sisteme fotovoltaice sa aiba lunima in noptile lungi de iarna si sa vada si ei programele de la televizor. Umple-le masa cu bunatati de sarbatori, scoate-i in oras sa vada magia Craciunului cum cuprinde mii de oameni, daruieste-le fericire maxima fiindca numai pe ei ii ai si nu se va afla niciodata cu ce te ocupi sa le tulburi batranetea fiindca sunt tributari prejudecatilor!

Indraznes-te sa cobori din varful muntilor si cucereste lumea cu frumusetea ta inocenta!

Continua-ti studiile, prinde cu putere colacul de salvare care ti se arunca, altfel, daca prin absurd vei gasi un baiat in satul acela pierdut de lume, vei copia destinul femeilor pe care le vezi acolo in jurul tau…

Ele, nu au fost vreodata la un salon de infrumusetare, ci traiesc simplu, plictisitor de simplu si dureros de greu…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *