Monitorul AOC AGON AG251FZ performant si accesibil!

Un monitor performant pentru jocuri, nu este neaparat si scump. AOC AGON AG251FZ este cel mai bun exemplu de monitor care ofera specificatii foarte bune si care este si destul de accesibil, in special din perspectiva raportului pret/calitate.

AOC AGON AG251FZ este un monitor ce are o diagonala de 24.5 inch, o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli deci un aspect de 16:9. Este echipat cu doua difuzoare de cate 2w fiecare iar cel mai mare avantaj al acestui monitor este rata de refresh care este de 240 de Hz.

Pe partea de conectivitate, AOC AGON AG251FZ vine insotit de 2 porturi pentru HDMI, 1 display port, 1 port DVI, 1 VGA, 4 porturi pentru USB 3.0 si bineinteles un port pentru mufa jack de 3.5 mm.

Pozitiile in care poate fi utilizat un monitor, in special unul de gaming, sunt foarte importante iar acest monitor este perfect din acest punct de vedere. Poate fi reglat atat pe inaltime cat si rotit stanga-dreapta, inclinat pe spate ori inclinat pe stanga sau pe dreapta.

Ca si design, este unul cu adevarat reusit, simplu dar foarte bine lucrat, carcasa fiind realizata din policarbonat de cea mai buna calitate, iar piciorul de sustinere este realizat din metal foarte bine finisat.

Continutul pachetului, pe langa monitor bineinteles, este compus din: piciorul reglabil, un stand din metal, cablu VGA, cablu audio, cablu DVI, o telecomanda si bineinteles cablul de alimentare cu transformator si nelipsitul manual de intructiuni.

Cu acest monitor orice pasionat de gaming se va putea de bucura de unele dintre cele mai frumoase experiente din timpul jocurilor video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *