Panasonic LUMIX PRO, deschis pentru înscrieri • Susținere globală fără egal pentru fotografii creativi • Un service care călătorește cu dumneavoastră* • Înregistrați-vă acum pentru un abonament anual gratuit**

București, 1 februarie 2019 – După lansarea la Photokina 2018, Panasonic a anunțat LUMIX PRO, un hub pentru utilizatorii de camere profesionale, care este deschis acum pentru înscrieri în Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

LUMIX PRO este o rețea extinsă de suport și service pentru profesioniștii din industriile creative. Recunoscând faptul că în activitatea cotidiană fotografii și videografii au nevoie de mai mult decât doar de produse, programul a fost conceput pentru a le garanta că pot continua să lucreze beneficiind de o gamă de beneficii de service și reparații și asistență globală consistentă.

Începând de astăzi, posesorii de camere din seria LUMIX G și din noua serie S din Europa au posibilitatea de a-și înregistra echipamentul și de a se bucura gratuit de beneficiile programului anual LUMIX PRO până la data de 31 martie 2019**.

Servicii cuprinzătoare de reparații combinate cu asistență personalizată

LUMIX PRO a fost creat pornind de la nevoile utilizatorului și a fost conceput pentru a furniza un cadru care să ofere sprijin fotografilor și videografilor, indiferent de nivelul de experiență. Înregistrarea va oferi membrilor beneficii relevante în relație cu partenerii cheie în domeniul fotografiei.

Va fi disponibilă o gamă de beneficii de service de mentenanță și reparații la nivel național și global – inclusiv mentenanță suplimentară precum curățarea senzorilor, EVF, a carcasei sau calibrarea obiectivului*. Membrii vor avea de asemenea acces la timpi de întoarcere rapizi și garantați sau vor putea împrumuta echipamente în cazul în care timpul pentru returnare la posesor nu poate fi respectat. Gama de servicii și asistență oferite de programul pe mai multe niveluri este concepută pentru a îndeplini cerințele fiecărui fotograf.

Fotografii care călătoresc vor putea primi beneficiile aplicabile în funcție de nivelul abonamentului în țări care oferă service de reparații, pentru a garanta vă vor putea continua să lucreze în orice condiții. Panasonic va continua să extindă serviciile LUMIX PRO în alte țări, fiind preconizată lansarea în Irlanda și Austria în primăvara anului 2019, alte țări urmând pe parcursul anului. Astfel se va crea un program cu adevărat global care oferă sprijin fotografilor atunci când au mai mare nevoie.

Pentru a afla mai multe și pentru a vă înregistra pentru LUMIX PRO vizitați www.lumix-pro.com.

Despre LUMIX

LUMIX este brandul fotografic al Panasonic Corporation. A fost înființat în 2001 iar în 2008 a lansat prima cameră mirrorless cu obiectiv interschimbabil. Prin lansarea GH5, LUMIX a fost propulsat pe piața profesionistă, o poziție care a fost ulterior consolidată prin lansarea LUMIX G9 și GH5s.

Despre Panasonic

 

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înfiinţarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 591 de sucursale şi 88 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,4 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2018. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *