Calatoriti alaturi de accesoriile preferate ale celui mic

Atunci cand aveti un copil mic si planuiti sa mergeti in concediu, pregatirile pentru acest drum incep cu luni bune inainte de a porni pe bune. Sunt cateva lucruri importante de facut inainte de a porni si trebuie sa planificati totul in asa fel incat, schimbarea sa nu fie prea brusca pentru cel mic. Sunt cateva lucrurile pe care trebuie sa le ai neaparat la tine pe parcursul unei asemenea calatorii, pentru a avea grija de cel mic si pentru a-l face sa se simta cat mai bine.

Scaunul auto pentru cel mic si cele mai interesante accesorii pentru copii sunt printre primele si cele mai importante obiecte pe care trebuie sa le ai cu tine cand pornesti intr-o asemenea calatorie. Inainte de a porni insa, mai sunt cateva lucruri de facut.

Trebuie sa stii ca oricat de bine ar fi organizata o vacanta, aceasta te scoate din mediul tau obisnuit si din zona de confort. Acest lucru se resimte mult mai puternic la cei mici, nefiind obisnuiti cu schimbarile bruste sau cu schimbarile in general. De aceea, ca parinte, incerci sa organizezi totul pana la cel mai mic detaliu si esti mult mai atent atat la mijlocul de transport, cat si la cazare, temperatura si toate celelalte lucruri decat atunci cand ati calatorit numai voi doi.

Dupa ce v-ati asigurat ca atat cazarea cat si celelalte aspecte ale calatoriei sunt exact asa cum v-ati dorit, incepe nebunia bagajelor. Daca pana acum bagajul tau era cel mai important si stateai ore in sir sa te gandesti ce haine sa iei cu tine, acum cel mic este pe primul loc.

In cazul in care calatoriti cu avionul, trebuie sa stii ca la controlul de securitate, exista anumite restrictii in ceea ce priveste lichidele transportate. De obicei insa, cele pentru prepararea hranei bebelusui sunt permise. De asemenea trebuie sa ai la tine scutece in plus, pungi de plastic pentru a depozita scutecele murdare, jucarii, hainute de schimb, servetele uscate, servetele umede dezinfectante, biberoane, borcanele sigilate cu mancarea celui mic, lapte deja preparat sau lapte praf pentru a-l prepara in avion si apa. Sigur, in bagajul de cala poti pune toate hainutele si accesoriile de care cel mic poate avea nevoie in zilele de vacanta, dar in cel de mana trebuie sa ai strictul necesar.

Daca alegeti sa calatoriti cu masina proprie, este mult mai simplu din punct de vedere al bagajelor, deoarece poti sa iei cu tine tot ce doresti. Cu toate astea, obiectele mentionate mai sus sunt indispensabile chiar si in acest mijloc de transport. Fii foarte atenta sa ai la tine toate lucrurile de care poti avea nevoie pe parcursul calatoriei, dar si jucarii. Dupa cum bine stim, cei mici sunt neastamparati si jucausi, din acest motiv este important sa aiba cu ce sa isi ocupe timpul. Jucariile lor preferate sau diverse accesorii pentru copii achizitionate din magazine specializate pe care poti sa le agati pe scaunul din fata celui mic, si il vor tine ocupat cel putin o perioada.

Pentru a te asigura ca toate sunt la locul lor si cel mic se simte bine in timpul calatoriei, achizitioneaza cele mai interesante accesorii pentru copii din magazinul online al celor de la NolaKids!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *