Cutia de jucarie din lemn

Eram copil, cand cineva mi-a aratat o valijoara draguta din lemn spunandu-mi sa trag de manerul care o deschide. Semana cu valizele soldatilor care plecau in armata si cum pe vremea aceea era un adevarat cult al soldatilor, am tras cum mi s-a spus cu zambetul pe buze. Deodata am simtit ca o furnicatura in deget, apoi am vazut sarpele de jucarie prevazut cu arc si cu limba bifurcata in sarmulite ascutite, sarind din cutie si ciupindu-ma de varful degetului.

M-am speriat, dar nu am tipat si mai tarziu am realizat ca propria ta viata seamna cu acea cutie de jucarie. Nu stii cand apare surpriza care te sperie si iti provoaca durere.

Viata este de cele mai multe ori ca un sex shop , daca ai rabdare sa analizezi, sa comanzi, sa astepti sa vina si sa testezi produsele despre care nu se vorbeste sau despre care exista atatea prejudecati, iti ofera tot ceea ce ai nevoie, sa nu te simti frustrat. Viata te invata ca poti completa ceea ce nu primesti natural si resemnarea este nefasta, cand exista o cale de rezolvare a problemei.

Trebuie sa ai rabdare, dar sa si actionezi, fiindca nimeni nu stie exact care jucarii sexualeiti sunt pe plac si de ce ai nevoie sa fii fericit. Da, concuram la fericire si de multe ori fericirea este 100% originala, fiindca si gusturile oamenilor care le reflecta personalitatea sunt diferite.

Filozofia vibratoarelor  nu se dezbate in public. Vorbim despre gaurile negre, despre trauma si personalitate, despre piramida nevoilor umane si despre tot ceea ce ne intereseaza, in cunostinta de cauza sau nu. Incoerenta unora care vorbesc in public este extenuanta.

Nu credeam vreodata ca un om poate fi incoerent in limba materna, dar astazi incoerenta se spune ca tine de stil si este apreciata din snobism.

Viata este cutia din lemn pe care am deschis-o in copilarie si de atunci ma uimeste cu oamenii pe care mi-i scoate in cale. Buni sau rai, ei sunt partenerii mei de joaca de-a viata si divinitatea i-a scos in calea mea cu un rol important, acela de a ma invata sa traiesc demn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *