Magazinul in care indragostitii gasesc jucarii pe plac

Imi amintesc cu placere de iubitul care mi-a umplut o camera cu jucarii de plus. La fiecare intalnire, imi umplea bratul cu tigrisori de plus, cu pisicute din plus, cu ursuleri din plus sau unicorni.

Asa stia el sa ma rasfete si sa imi aduca micul dejun la pat. Facea cel mai aromat ceai din lume si cel mai bun vin fiert si ii facea placere sa ma rasfete.

E Ziua Indragostitilor? Neaparat cei care celebreaza iubirea lor isi fac cadouri unii altora, iar baietii nu uita: buchetul de trandafiri, cutia cu comboane din ciocolata, ursuletul sau inimioara de plus si sticla cu sampanie.

Undeva, in sufletele lor, dorul de copilarie a ramas viu. Poate de aceea, cand se intorc la casa parinteasca scotocesc prin pod in cautarea lucrurilor pierdute din perioada plina de magie a vietii lor…

La fel de adevarat este ca asa, fiindu-le dor de ultimele jucarii ale copilariei, isi fac curaj sa intre in sexshop, locul in care oamenii mari gasesc felurite jucarii pentru ei.

Jocul erotic, jocul in doi este cel mai sacru joc de pe pamant. Stiti de ce? Este singurul joc in care doi oameni care se iubesc dau viata.

Ea vine cu zestrea ereditara primita de la mosi stramosi, el aduce alta mostenire genetica si din combinarea acestor materiale genetice ies copiii, sansa de supravietuire a unui neam.

Uneori nu au nevoie de nimic sa realizeze aceasta magie, alteori obiecte magice, numite jucarii sexuale  le sunt de un real folos.

Sunt aici o multime de jucarii care le pot fi de folos celor care nu pot avea copii, fiindca imbunatatesc garantat actul sexual cu cel putin 60%.

Ei, da, in magazinele cu jucarii pentru copii, beneficiarii pot testa jucariile, in timp ce oamenii mari nu au acest privilegiu. Un copil dus intr-un magazin cu jucarii testeaza mingea, face cateva ture cu bicicleta, incearca masina cu telecomanda si i se pune trenuletul electric pe sine, sa-l vada mergand.

Si magazinul de jucarii erotice invita publicul sa testeze jucariile aflate in stoc. In fiecare saptamana, trei doritori norocosi vor primi la domiciliu produsul saptamanii, pe care il pot testa gratuit cu conditia sa scrie o recomandare despre jucaria testata si sa faca minimum 3 poze ale produsului, dar nu explicite.

Produsul acestei sapatamani este SATISFYER – PRO 2 NEXT GENERATION, care garanteaza orgasmul intens si total in mai putin de 10 minute, oferind utilizatorilor un grad aproape maxim de satisfactie de 97 %.

Iti doresti o jucarie fermecata pentru iubita ta? Ce ar fi sa aplici pentru testare gratuita, mai ales daca ai 18 ani impliniti, iar dupa utilizare sa achiti jucaria si i-o faci cadou. SATISFYER – PRO 2 NEXT GENERATION conduce in topul celor mai cumparate produse alaturi de:

-vibratoare realistice

-lubrifianti pe baza de apa sau care distrug microorganismele

-stimulente sexuale pentru el.

Este incitant sa descoperi si cum functioneaza fiecare jucarie si ce ofera, fiindca in fata ei esti ca un copil curios.

Fa-i bucuria de a-i pune la dispozitie zeci de jucarii sexuale diversificate ca ea sa se simta importanta ca o printesa!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *