Pentru un concediu de vis, cazeaza-te la Pensiunea Pictorilor

Concediul este cel mai asteptat lucru de peste an, este obiceiul pe care multe familii il au, ca sa se bucure de cateva momente petrecute impreuna cu cei dragi, departe de orasul in care traiesc, departe de agitatie sau griji. Si este de inteles acest lucru – momentele de relaxare trebuie traite la maxim. De aceea, pentru un concediu reusit, trebuie sa luati in calcul optiunea de a rezerva din timp perioada de cazare pe care o doresti, ca sa fii sigur/a ca gasesti camera libere in perioada dorita de tine. Daca ai drum prin Maramures, cu siguranta deja ai cautat inainte cazare Maramures, ca sa te asiguri ca ai unde innopta, in conditii optime. Daca iti doresti sa ai parte de un concediu de vis, atunci trebuie neaparat sa te cazezi in locatii care sa iti ofere camere curate, igienizate si confortabile.

Daca nu ai mai fost deja, eu iti recomand cazare Baia Mare la Pensiunea Pictorilor. Pensiunea are un nume simbolic, legat de istoria orasului Baia Mare si este una dintre cele mai frumoase pensiuni din Maramures, punand la dispozitie o serie de camere de diferite tipuri, la un pret accesibil, intr-o zona centrala a orasului, langa Centrul Vechi al orasului, vizavi de Colonia Pictorilor si la doar trei minute de mers pe jos de Parcul Regina Maria. Tot langa aceasta pensiune se afla Muzeul de Etnografie, Muzeul Satului, Colonia Pictorilor, centre comerciale cunoscute si o serie de magazine non stop in centrul vechi, pe strada Podul Viilor.

Pensiunea Pictorilor iti ofera conditii optime de trei stele, camerele acesteia fiind foarte curate si de o eleganta aparte. Aici vei gasi confortul de care ai nevoie, pentru un concediu reusit, pe care sa ti-l amintesti cu mare drag. Fiecare camera este dotata cu tot ce este necesar, astfel incat sa poti sa te bucuri de o experienta placuta, pe care sa ti-o amintesti cu drag si pe care sa o povestesti si prietenilor tai. Cu siguranta iti va placea ce vei gasi acolo si va spun acest lucru din propria experienta, deoarece am avut curiozitatea sa descopar aceasta locatie – fapt care nu poate decat sa ma bucure, deoarece acum stiu exact unde sa ma cazez, daca mai am drum prin Baia Mare (fie in interes de serviciu, fie pentru relaxare).

Baia Mare este un oras foarte linistit, dar care are multe puncte turistice care merita vizitate, iar peisajele din jur sunt unele care iti taie rasuflarea. Aici te poti bucura de o atmosfera linistita si relaxanta, departe de agitatia urbana si de griji. Poti incerca si restaurantele aflate in centrul orasului, pentru ca ofertele culinare sunt foarte tentante. De asemenea, poti strabate strazile orasului, chiar daca nu ai o destinatie anume, pentru ca splendoarea acestui oras trebuie admirata doar daca o iei la pas prin el. Daca iti doresti un moment de liniste, iti garantez ca il vei gasi in acest oras minunat. Este cu siguranta o experienta placuta si linistitoare, care te va ajuta sa te destinzi, sa te relaxezi, sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *