Coafuri potrivite pentru femeile de 40-50 de ani

Stilul personal este principalul atribut care trebuie sa fie luat in seama atunci cand se decide lungimea parului si modul in care el este aranjat. Indiferent de varsta ta, poti alege sa te coafezi sau sa te vopsesti la un salon coafura. Nu exista niciodata reguli clare pe care trebuie sa le urmezi, insa sunt anumite preferitne ale grupelor de varsta.

Iata cateva variante de aspecte ale parului care te vor face sa te simti stilata si plina de viata la varsta de 40-50 de ani:

  1. Pixie cut

Aceasta tunsoare indrazneata te va face sa te simti intinerita si libera. Se poate sa iti vopsesti parul in culori reci de blond daca ti se potriveste si sa aduci aceasta tunsoare la rang de arta. Daca este bine realizata iti va pune in valoare trasaturile si te vei simti puternica. Poti sa o accesorizezi permanent cu cercei lungi sau voluminosi, care iti vor incadra frumos fata si te vor face sa fii increzatoare in sine. Poti sa alegi sa iti vopsesti parul si in culori mai tari sau combinate, daca acest stil iti este caracteristic.

  1. Bobul lung

Bobul lung este potrivit pentru orice varsta pentru ca parul este la o lungime care nu deranjeaza indiferent de preferinte. Bobul lung poate sa fie cu o parte mai lunga si una mai scurta sau cu partea din fata mai lunga decat cea din spate. Indiferent de alegere, te va face sa te simti plina de viata, la moda si actuala. Acest tip de coafura este apreciat de cei din jur si complimentat intotdeauna.

  1. Bobul plin de volum

Bobul plin de volum este alegerea potrivita pentru persoanele care nu doresc sa ingrijeasca excesiv parul si prefera o varianta lejera, cu usoare bucle sau chiar intr-o forma naturala, libera. El poate sa fie executat prin straturi de lungimi usor diferite care ofera aceasta imagine sau prin insasi coafura ulterioara. Se pot pune produse de coafat de tipul spumei pentru volum sau fixativului cu aceeasi directie.

  1. Bretonul cu par scurt asimetric

Bretonul ajuta mult la incadrarea fetei si la corectarea unor dimensiuni. Daca alegi sa iti tunzi bretonul atunci cand ai par scurt asimetric, poti sa obtii un look tineresc si potrivit pentru modul in care te simti in interior. Pentru ca oricand poti sa iti pui in valoare atat trasaturile fizice, cat si pe cele de caracter, atunci cand alegi sa faci o schimbare de imagine. Orice femeie care vrea tunsoare asimetrica are o latura puternica si dornica de exprimare in societate si in viata personala.

Atunci cand cauti un loc unde sa iti schimbi imaginea si sa o redefinesti sau atunci cand vrei  un salon unde sa simti ca esti rasfatata si respectata, poti sa accesezi Antica Studio. Aici vei vedea ofertele extinse de servicii si te vei dedica celor care te avantajeaza si care te fac sa te simti bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *