De ce sa incepi sa folosesti Office 365?

 

Smart Business Solutions este compania care ofera pachete speciale pentru firme, astfel incat intregii echipe sa ii fie mai usor sa lucreze in grup sau individual. Office 365 este o solutie moderna, pe care tot mai multe companii o utilizeaza, datorita avantajelor oferite.

Smart Business Solutions – totul despre Office 365

Productivitate este un cuvant minunat, pe care oamenii de afaceri adora sa il foloseasca. Cu toate acestea, in lumea reala, productivitatea poate fi rezumata intr-o intrebare simpla: cum poate fi facuta munca mai usoara?

Microsoft a investit puternic, incercand sa faca experientele utilizatorului si pe cele ale administratorului Office 365 cat mai bune si mai simple. De aceea, Smart Business Solutions este una dintre primele companii din Romania care au adoptat acest software.

Office 365 functioneaza perfect cu programele pe care echipa le cunoaste si le utilizeaza deja – inclusiv Outlook, Word, Excel, OneNote, Publisher si PowerPoint. Aceste instrumente ofera aceleasi functii excelente pe care toti le stiu, precum si capabilitati puternice in Office 365.

Simplu de invatat si usor de utilizat

Office 365 este simplu de invatat si usor de utilizat. Nu este nevoie sa fie invatat un software nou sau termeni de specialitate. In doar cateva minute, fiecare persoana isi poate crea un cont de incercare si poate vedea cat de usor poate fi mutata o afacere in cloud, cu beneficii gasite, de obicei, doar in companii mai mari.

Echipa comunica si colaboreaza cu usurinta

In acest Office se poate crea un portal protejat cu parola, pentru a partaja fisiere mari atat in interiorul, cat si in afara companiei, oferind intregii echipe o singura locatie pentru a gasi cele mai recente versiuni de fisiere si diverse alte documente, indiferent cat de multe persoane lucreaza la ele.

Pot fi, de asemenea, trimise mesaje instant catre colegi si clienti, iar acestia pot fi invitati sa participe la intalniri online, unde se pot revizui documentele aferente unor anumite taskuri.

Utilizatorii nu trebuie sa fie specialisti IT

Proiectat pentru intreprinderile fara echipa IT interna, Office 365 va permite utilizatorilor sa configureze si sa utilizeze cu usurinta caracteristicile software-ului, ajutand utilizatorul sa se concentreze asupra a ceea ce are de facut, mai degraba decat asupra tehnicii.

Utilizatorii pot efectua sarcini administrative utilizand un portal intuitiv, care este accesibil numai celor desemnati. Portalul online ofera instructiuni pas cu pas despre cum se adauga utilizatori si cum se configureaza contul, astfel incat angajatii  sa poata incepe rapid sa foloseasca Office 365.

Colaborarea online

Cu ani de experienta in furnizarea de solutii online scalabile si sigure, Office 365 imbunatateste experienta cu functii precum o cutie postala de 50 GB, care gazduieste atasamente de pana la 25 MB, calendare, contacte, intalniri online, mesagerie instanta, colaborare pe documente si multe altele.

Cu ajutorul acestui software, firma va obtine si un aspect general profesional, va impresiona vizitatorii si partenerii de afaceri si va functiona mult mai bine, pentru ca organizarea va fi foarte buna. Avand in vedere toate aceste avantaje, orice companie ar putea profita de inovatie si viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *