Nunta si ballroom la Salon du Mariage

In viata fiecarei persoane, apar anumite evenimente care lasa o amprenta asupra noastra, uneori pozitiva, alteori negativa. Insa, cele pozitive trebuie tratate ca atare si sarbatorite intr-un mod deosebit.

Complexul Salon Du Mariage, pune la dispozitia dumneavoastra doua locatii absolut impresionante, respeciv doua saloane, ce pot fi amenajate conform tipului de eveniment si mai mult decat atat, conform dorintelor fiecarei persoane in parte. Astfel, vorbim despre Toujour l’Amour si Ad’Or, care dispun fiecare la randul lor de anumita caracteristici definitorii precum: posibilitatea de a gazdui aproximativ 450 de locuri la mese si 850 de locuri in picioare, capacitate de 400 de locuri la mese si 800 de locuri in picioare, toate acestea intr-un mediu absolut impresionant, modern si elegant.

Salon Du Mariage iti pune la dispozitie doua saloane spatioase si elegante, dar si o gradina de poveste de-a dreptul impresionanta datorita amplasamentului, dar si a design-ului, care va fi special amenajata in functie de tipul evenimentului si de cerintele pe care le ai.

Saloanele sunt special concepute pentru nunti, cununii, botezuri si nu numai. Puteti organiza orice tip de petrecere intrucat dispunem de locuri numeroase si mai mult decat atat, toate vor fi realizate conform dorintelor si exigentelor dumneavoastra.

In primul rand trebuie sa completati fomularul de pe site-ul oficial al complexului Salon Du Mariage si in scurt timp vei fi contactati de unul din operatorii nostri telefonici pentru a stabili o prima intalnire, in vederea furnizarii detaliilor aferente evenimentului dumneavoastra.

Aspecte importante

De asemenea, printre aspectele de care trebuie sa tineti cont se numara:

  • Organizarea impecabila a salonului
  • Muzica
  • Meniurile
  • Luminile
  • Curatenia absoluta
  • Sonorizarea

Sunt activitati ce trebuie intreprinse cu responsabilitate astfel incat evenimentul sa fie ca la carte si bineinteles, asa cum ai visat mereu. Pentru ca totul sa decurga in mod normal si sa ai certitudinea ca nu vor exista probleme, este recomandat sa optezi pentru o firma care sa se ocupe de organizare intregului eveniment, astfel vei avea siguranta ca totul va fi organizat perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *