Huse pentru telefonul Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite este un smartphone Android de calitate buna, puternic, dedicat imaginilor clare, capabil sa satisfaca chiar si cel mai pretentios utilizator. Are un ecran urias, tactil, de 5,2 inci, cu o rezolutie de 1920×1080 pixeli. In ceea ce priveste functionalitatea, acest Huawei P20 Lite se pare, conform pasionatilor de astfel de device-uri, ca nu duce lipsa de nimic. Avem o “abundenta” de trasaturi si functii, incepand cu modulul LTE 4G care permite transfer excelent de date si navigare pe internet, inclusiv conectivitate Wi-Fi si GPS.

Acest Huawei P10 Lite este un produs cu putini concurenti pe piata de profil, in ceea ce priveste multimedia, datorita camerei de 12 megapixeli care permite telefonului sa faca fotografii de buna calitate, cu o rezolutie de 4032×3024 pixeli si sa inregistreze videoclipuri in format HD la rezolutia de 1920×1080 pixeli. Grosimea de 7,2 mm este foarte mica si face ca acest Huawei P10 Lite sa fie si mai spectaculos.

Un asemenea telefon merita insa si o protectie pe masura. Este pacat sa nu ii oferiti siguranta pentru ca este acel tip de telefon de care ca va veti desparti cu greu. O mica neatentie sau un incident neprevazut va poate priva de aparatul la care tineti atat de mult. Si, pentru ca Huawei P10 Lite este un telefon frumos, are nevoie de huse pe masura. La magazinul online etuo.ro puteti gasi huse pentru telefoane, atat pentru acest model, cat si pentru altele, indiferent de anul aparitiei sau de brand. Revenind la gama de huse telefoane Huawei, pe site-ul magazinului sunt disponibile mai multe modele. Mai precis, cateva sute pentru acest model numai. Este foarte simplu sa achizitionati o carcasa sau o husa Huawei P10 Lite pentru ca toate au o calitate incontestabila si sunt foarte rezistente in timp. Sigura diferenta este dictata de design si model. Sunt persoane care prefera husele simple, altele vor o husa cu model, care sa le faca sa se distinga in multime.

Vorbind putin despre husele mai deosebite, pe etuo.ro este disponibila o colectie de huse extrem de apreciata de utilizatorii de toate varstele. Este vorba despre Colectia Flex Book Fantastic. Aceasta cuprinde huse cu un model care se continua si se extinde pe intreaga suprafata. Astfel, indiferent in ce pozitie tineti telefonul, acesta se va remarca prin design-ul deosebit. Sunt husele care fac diferenta, atat ca si design, cat si ca functionalitate. Aceste huse pentru telefoane, cu design tip carte, pot fi personalizate cu peste 150 elemente grafice, de la poze la forme geometrice, flori, animale sau chiar citatele preferate ale clientului. Alcatuite din plastic imbinat cu TPU (silicon) pentru o elasticitate mai mare a structurii, aceste carcase telefoane a sunt ergonomice si pot fi dispuse si in forma de suport ca sa puteti pune device-ul pe masa cand urmariti un clip video sau un film. Mai mult, aveti parte de protectie deplina atat a ecranului, cat si a husei datorita constructiei sale care asigura rezistenta la abraziuni, zgarieturi sau socuri. In plus, se curata la fel de usor, folosind doar un servetel umed.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa acum site-ul etuo.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *