4 sfaturi importante pentru alegerea restaurantului de nunta

Locatia pentru nunta este extrem de importanta si de aceea se impun anumite sfaturi pentru a gasi spatiul ideal. Persoanele care cauta restaurant nunta in Ploiesti gasesc cele mai bune servicii la Seva Events, un loc in care persoanlul este dedicat in totalitate organizarii impecabile. Experienta si eleganta isi spun cuvantul inca de la intrarea in acest restaurant.

Restaurant nunta in Ploiesti – locatia ideala indiferent de tematica

Flexibilitatea personalului si a conducerii unui spatiu pentru nunti conteaza extrem de tare. Nuntile tematice sunt unele dintre cele mai complicat de pus in scena din motive evidente.

O astfel de nunta poate sa respecte un dress code sau un cod al culorilor, poate fi de toamna, caz in care vor fi necesare culori aramii specifice, frunze si flori, poate si de iarna, atunci cand totul va fi pe nuante de alb inghetat si bleu, si lista poate continua.

Seva Events este un restaurant nunta in Ploiesti unde toate aceste lucruri sunt posibile, iar fiecare membru al echipei isi va da tot interesul pentru a realiza nunta dorita de miri.

Amplasare fata de centrul orasului sau de mijloacele de transport in comun

Este important ca locatia sa fie amplasata aproape de mijloacele de transport in comun, dar si intr-o zona linistita. Chiar daca localurile de la periferii au tendinta de a fi mult mai ieftine, in realitate, invitatii nu vor fi deloc multumiti sa ajunga in asemenea zone si multi vor renunta efectiv sa mai vina, ceea ce va fi in detrimentul mirilor si le va cauza acestora dureri de cap suplimentare.

O locatie intr-o zona buna, cat mai aproape centru, este solutia ideala si in plus, invitatilor le va fi foarte usor sa ajunga la nunta si mai ales sa plece dupa ce au consumat alcool.

Meniul trebuie sa fie flexibil

Daca pe lista de invitati se afla si persoane care au alergii la diverse produse cum ar fi lactoza, nucile, alunele, mierea si derivatele din aceasta, pestele sau fructe de mare, este recomandat sa se tina cont de aceste mentiuni si sa fie propus un meniu alternativ macar pentru invitatii care nu pot consuma aceste produse. Astfel, fiecare invitat se va simti bine. Daca meniul ofera posibilitatea de a alege mancarea, atunci macar unul dintre cele doua feluri ar trebui sa fie fara alergeni.

Posibilitatea de a decora sala

Acest aspect tine mai mult de stilul nuntii si de tematica acestuia. O nunta de toamna ar putea avea chiar is gramezi de frunze pe jos, ceea ce ar fi foarte interesant intr-adevar, dar doar daca localul permite. Din acest motiv este recomandat sa fie alese localuri foarte permisive, care sa accepte ideile mirilor. In fond aceasta este nunta lor si oricat de traznita ar fi o idee, acum este momentul sa o puna in scena.

Alegerea locatiei de nunta potrivite tinand cont de pasii de mai sus se va dovedi extrem de usor de facut pentru ca lista locatiilor interesante va fi restransa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *