Brother va fi prezent la Pack Show 2019 cu varful sau de gama in domeniul etichetarii termice

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, va fi prezent la Pack Show 2019, cel mai important eveniment din Europa de Sud-Est dedicat industriei de ambalaje, prin partenerul sau, IT Genetics, care va prezenta cea mai performanta solutie de etichetare direct termica Brother –  TD-4550DNWB.

Intr-o societate axata tot mai mult pe eficienta si optimizare, dar in acelasi timp mare consumatoare de bunuri si servicii de calitate, activitati precum cele ce tin de logistica, depozitare sau prezentare joaca roluri esentiale pentru succesul unei organizatii. Prin urmare, de multe ori ambalajele au o importanta mult mai mare decat ne gandim la o prima vedere, iar tehnologia care sta la baza lor este imbunatatita constant, cu scopul reducerii costurilor de productie, transport si depozitare, simultan cu imbunatatirea nivelului de siguranta asigurat produselor si cu o mai buna vizibilitate pe raft. Toate aceste lucruri sunt dezbatute si prezentate pe larg in cadrul Pack Show – cel mai important eveniment din Europa de Sud-Est dedicat ambalajelor. In fiecare an, aici se aduna cele mai importante companii din industria ambalajelor pentru a prezenta inovatiile in domeniu. O etapa aparte din procesul de ambalare il reprezinta etichetarea, aceasta fiind prezenta in tot lantul de desfacere, de la iesirea din fabrica si pana la livrarea unui produs catre utilizatorul final. Expert in solutii profesionale de etichetare, Brother va fi reprezentat la Pack Show 2019, care se desfasoara in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie la ROMEXPO Bucuresti, in pavilionul A, standul 15.

Pe parcursul celor cinci zile alocate expozitiei, IT Genetics, partener Brother pentru echipamente din domeniul etichetarii, va prezenta imprimanta profesionala de realizare a etichetelor TD-4550DNWB”Lansat recent ca varf de gama, acest model de imprimanta de etichetare este o solutie accesibila pentru companiile care urmaresc cresterea eficientei in tiparirea de coduri de bare, etichete de depozitare sau de prezentare, note de transport si orice alte etichete. Astfel, imprimanta Brother este echipamentul potrivit pentru organizarea eficienta, la costuri reduse, a fluxului de etichetare si de livrare a comenzilor, indiferent de tipul acestora sau de stadiul in care se afla ele. Prezenta noastra alaturi de Brother la Pack Show are rolul de a prezenta clientilor si viitorilor clienti cele mai noi echipamente de etichetare, anul acesta standul nostru gazduind demonstratii cu una dintre imprimantele de top din domeniul etichetarii”, a declarat Liviu Mihai Sima, CEO IT Genetics, partener Brother.

Datorita tehnologiei de printare termica utilizata, cu o rezolutie de 300DPI, modelul TD-4550DNWB se remarca in acelasi timp prin calitatea foarte buna a printurilor, dar si prin viteza mare de lucru, de 152mm/s. Pentru flexibilitate sporita in utilizare, poate tipari pana la 9999 de copii, cu latimea printurilor de pana la 108mm si lungime de pana la 3000mm, pe role de 127mm. La capitolul conectivitate, sunt oferite interfetele USB, Bluetooth, WiFi, LAN si RS-232C, pentru a permite conectarea atat cu PC-uri si statii de lucru, cat si cu dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS. De asemenea, Brother TD-4550DNWB este echipata cu un ecran LCD iluminat, pentru o utilizare intuitiva, 256MB memorie RAM si 64MB memorie flash, putand gazdui pana la 99 de sabloane. Procesul de creare al etichetelor este si el simplificat, cu ajutorul suportului pentru aplicatia de editare profesionala P-Touch, pe care Brother o ofera in mod gratuit utilizatorilor de dispozitive mobile Android sau iOS.

Imprimanta profesionala de etichete TD-4550DNWB este disponibila in Romania prin intermediul partenerilor autorizati Brother si va putea fi vazuta in actiune la Pack Show 2019, pe parcursul tuturor celor 5 zile de expozitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *