Reciclati pentru un mediu protejat!

 

Mediul inconjurator este probabil cel mai de pret bun comun pe care il avem. Desi multi ar prefera sa isi vada de propria “treaba”, atunci cand vine vorba de mediul inconjurator trebuie sa ramen uniti si sa aplicam reguli de reciclare pentru spatii cat mai verzi si un aer cat mai respirabil.

Cleanrecycle.ro este o firma specializata in acest domeniu al reciclarii, demonstrand eficienta inca din primele zile de la debut sau pe piata romaneasca. Putem evita fenomenul “poluare” din toate punctele de vedere, insa trebuie sa luam masuri drastice mai ales cand sortam deseurile!

Cu firme precum cleanrecycle.ro scapam rapid de deseuri elimnand astfel riscul de a contribui la poluare.

Deseurile rezultate din aruncarea electrocasnicelor si a altor tipuri de aparate electrice reprezinta 5-6% din totalul deseurilor unei comunitati. Asa cum gunoiul menajer nu este pastrat in casa, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate in gospodarie ori aruncate la intamplare. Ele trebuie colectate printr-o companie de reciclare. Aceasta actiune trebuie efectuata corect din ratiuni ce tin de protectia mediului inconjurator, de riscul pe care il prezinta potentialul lor toxic, precum si de protejarea resurselor naturale ale pamantului.

In primul rand, aceste echipamente pot avea in componenta lor elemente nocive pentru mediu si pentru sanatatea populatiei. Pot contine metale grele sau gaze periculoase, elemente care odata eliberate in aer, apa sau sol au efecte daunatoare, si pe termen lung, asupra hranei noastre, a apei pe care o bem sau a aerului pe care il respiram.

De asemenea, majoritatea sunt constituite din componente ce contin materiale ce pot fi recuperate si reintroduse in industrie, ca materii prime secundare, pentru a preveni exploatarea irationala a resurselor primare, desigur, doar printr-un grad de valorificare inalt obtinut cu tehnologii de reciclare performante. Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile si industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, toate acestea intra in categoria DEEE si trebuie reciclate. Pe scurt, trebuie colectat si reciclat aproape tot ce se baga in priza sau functioneaza pe baterii.

 

Cleanrecycle.ro este raspunsul si expertul tau in reciclare!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *