Brother anunta noi solutii de scanare mobile

BrotherScanere_ds720d-laptop

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, a prezentat o noua gama de echipamente mobile de scanare, ideale pentru digitalizarea rapida a documentelor in deplasari, departe de tehnica de calcul complexa de la birou.

Tehnica de calcul moderna a oferit solutia acestei dileme, oferind posibilitatea digitalizarii documentelor, pentru o arhivare, inventariere si accesibilitate facila a acestora. In paralel, insa, a crescut semnificativ gradul de mobilitate a utilizatorilor, ceea ce a determinat o cerere in crestere de echipamente portabile. Pentru a veni in ajutorul acestor utilizatori, tot mai numerosi, Brother a creat seria DS de scannere mobile, concepute pentru cei care lucreaza mult pe teren. Acum producatorul anunta o innoire a gamei, prin introducerea a trei noi modele: DS-940DW, DS-740D si DS-640.

Noile echipamente se remarca prin designul ergonomic si usurinta in utilizare, precum si prin formatul lor compact. Astfel, pot fi transportate cu usurinta oriunde si pot fi operate de orice categorie de utilizatori, indiferent ca sunt oameni de vanzari, angajati in logistica sau in domeniul medical. Iar flexibilitatea este extinsa de varietatea mediilor care pot fi scanate, de la documente pe hartie in format A4, pana la carduri de identificare din plastic. In acelasi timp, performantele sunt de top, viteza de scanare ajungand pana la 15PPM la rezolutia de 300DPI, datorita rolelor ultra-performante cu care sunt prevazute noile modele.

Brother_portable-scanner

Odata scanate, documentele pot fi salvate intr-un folder dintr-un PC sau trimise ca atasament la un e-mail. Toate modelele sunt prevazute cu conexiune USB 3.0 pentru alimentarea cu energie si transferul de date si includ solutia software Kofax PDF, ce le permite utilizatorilor sa converteasca, editeze si sa partajeze cu usurinta documentele scanate.

In momentul scanarii, utilizatorul are mai multe optiuni la dispozitie: Scan to Email, Scan OCR, Scan to File si Scan to Image. Suplimentar, DS-940DW este echipat cu baterie reincarcabila, slot de card microSD si interfata Wi-Fi. In acest fel, modelul beneficiaza de autonomie deplina in utilizare documentele scanate fiind stocate pe card, de unde pot fi accesate si partajate folosind un dispozitiv mobil pe care a fost instalata aplicatia dedicata Brother iPrint&Scan. De asemenea, DS-940DW si DS-740D permit scanare fata-verso, in timp ce varful de gama asigura suport si pentru functia de pornire automata a scanarii.

Noua gama de scanere mobile Brother schimba modul in care se lucreaza cu documentele si imbunatatesc eficienta intregii activitati profesionale, urmand a fi disponibile pe piata din Romania incepand de la sfarsitul lunii martie – inceputul lunii aprilie. Pentru mai multe informatii despre gama de scannere mobile Brother, vizitati pagina online dedicata scanerelor: https://www.brother.ro/scanners/portable-scanners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *