GEFCO a fost selectată de Ford pentru livrările de mașini noi către dealerii auto din Franța

The all-new Ford Kuga offers a diverse range of powertrains incl

GEFCO Franța, subsidiară a GEFCO Group, lider mondial în soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și lider european în logistica automobilelor, a fost aleasă, de Ford, pentru a asigura transporturile de mașini noi către dealerii autorizați din Franța.

GEFCO va distribui anual 40.000 de autovehicule Ford, în Franța, după ce a fost selectată în urma unei cereri de oferte lansată de producătorul auto. GEFCO asigura deja servicii de transport și gestionare a stocurilor pentru câteva mii de mașini noi din rețeaua de dealeri ai Ford din această țară, iar noul parteneriat demonstrează încrederea producătorului auto în expertiza liderului de pe piața de logistică.

Partener preferat al industriei auto de 70 de ani, GEFCO Group gestionează fluxurile de marfă ale Ford de un timp îndelungat în Europa, asigurând servicii logistice și de distribuție în țări ca Spania, România, Germania, Austria și Cehia.

Servicii de logistică adaptate noului plan de distribuție francez al Ford

De la repornirea activităților dealerilor, în luna mai, GEFCO a operat transporturi de mașini noi pentru Ford, în conformitate cu noul plan de distribuție al producătorului auto, implementat în Franța, care implică livrări directe.

Zilnic au loc transporturi de noi autovehicule către dealerii de pe platformele din Creutzwald (estul Franței) și Douai (nordul Franței), precum și din porturile Sète (sudul Franței) și Zeebrugge (Belgia) pentru mașinile livrate pe cale maritimă.

Centrul GEFCO din Etupes (estul Franței) gestionează noile încărcări și planifică orarul de livrare în funcție de volumele transporturilor și destinația acestor autovehicule.

Lansare în condiții speciale în perioada de recuperare de după carantină

Într-un moment în care sănătatea angajaților, clienților și partenerilor este mai importantă ca niciodată, GEFCO a introdus o gamă completă de măsuri specifice pentru a lansa în siguranță aceste servicii de distribuție pentru Ford. La nivel de grup au fost elaborate ghiduri pentru șoferi, în care sunt explicate protocoalele de sănătate ce trebuie urmărite pentru fiecare situație în parte. De asemenea, au fost furnizate măști, mănuși, dezinfectant pentru mâini și șervețele dezinfectante pentru a-i ajuta pe șoferi să se conformeze.

Oricât va fi necesar, compania va monitoriza, de asemenea, aplicarea și respectarea regulilor și măsurilor de prevenție, în contextul pandemiei de COVID-19, în cadrul operațiunilor derulate pentru clienți.

Yvon Pasquiou, Director de Vânzări și Marketing GEFCO Franța, a declarat: “Suntem încântați și ne mândrim cu faptul că Ford și-a arătat din nou încrederea pe care o are în GEFCO prin acest contract pentru piața franceză. Soluțiile noastre cu valoare adăugată și expertiza unică în domeniul logisticii automobilelor le permit clienților noștri să-și optimizeze lanțurile de aprovizionare și să se concentreze pe activitățile lor de bază.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *