Cum protejăm telefonul în mod estetic

Alegerea unei huse pentru un smartphone astăzi se face mult mai ușor. Dar este nevoie de mult timp, având în vedere varietatea de forme, modele, culori și materiale pentru huse telefon personalizate. În magazinul online etuo.ro există o gamă variată de accesorii, astfel încât să poți alege cea mai bună protecție pentru telefonul tău. O husă bună nu trebuie doar să îți protejeze smartphone-ul de daune, praf și șocuri, ci și să fie estetică. De aceasta sunt responsabile forma și designul huselor personalizate. Husa de protecție personalizată se potrivește în mod fiabil pe fiecare latură a telefonului. O husă de protecție este un cadru care este tras de-a lungul întregului perimetru al telefonului, pentru a o fixa în siguranță. Husa personalizată îi atrage în special pe cei care doresc să păstreze designul original al smartphone-ului și să protejeze părțile laterale ale gadgetului.

Huse personalizate – beneficii

Beneficiile husei personalizate încep cu designul ușor și compact, protecția corpului împotriva deformărilor, materialele diverse care pot fi silicon, TPU, piele ecologică de înaltă calitate, suport interior moale, nu blochează accesul la porturi și butoane, nu cauzează niciun inconvenient în timpul utilizării smartphone-ului. O husă de protecție de tip copertă este ideală pentru cei cărora le place să schimbe aspectul smartphone-ului lor. La urma urmei, niciun alt tip de copertă nu are o astfel de varietate de culori, imprimeuri, materiale de fabricație. Este pusă pe spatele telefonului și îi acoperă părțile laterale. O astfel de husă repetă în mod clar configurația smartphone-ului, protejează carcasa din spate și marginile laterale de zgârieturi, este ușor de pus și de dat jos, nu crește greutatea și dimensiunile smartphone-ului și poate fi din piele ecologică. De asemenea, are decupaje pentru toți conectorii importanți ai utilizatorului, poate fi decorată cu un design atrăgător și de asemenea, poate fi personalizată cu o fotografie sau un text.

Husa de tip carte

Husa Book este alegerea celor care doresc să își protejeze smartphone-ul pe toate părțile și, în același timp, să-și sublinieze statutul. Este fabricată în principal din piele ecologică, de aceea are un design elegant și luxos. Unele modele au o fereastră pe panoul frontal care îți permite să vizualizezi ora, vremea și mesajele importante fără a deschide carcasa. Beneficiile unei astfel de huse includ cele mai fiabile protecții pentru smartphonul tău, clapeta poate servi drept suport, modelele mărcilor de vârf sunt echipate cu un dispozitiv de fixare magnetic, compartimente pentru cărți de vizită, carduri bancare.

Husa personalizată din poliuretan termoplastic

Poliuretanul termoplastic este un material polimeric caracterizat prin rezistență crescută și rezistență la temperaturi scăzute. Datorită elasticității sale excelente, poate fi modelată în orice formă. Avantajele unei huse din poliuretan, includ protecția fiabilă a smartphone-ului de șocuri puternice și îngheț, rezistența la uzură, își păstrează forma mult timp, dispune de o selecție bogată de culori și modele.

Husa personalizată din silicon

Siliconul este un material ușor și flexibil care absoarbe perfect impactul atunci când smartphone-ul este scăpat. Avantajele ale unei huse personalizate din silicon, includ protecția împotriva zgârieturilor și crăpăturilor, husele sunt ușoare și compacte, nu alunecă în mâini, sunt ieftine.

Huse personalizate din piele ecologică

Pielea ecologică este un material puternic, durabil și plăcut la atingere. Se potrivește perfect corpului smartphone-ului, repetând configurația acestuia. Designul este luxos și scump. În combinație cu o bază din plastic oferă o protecție fiabilă pentru smartphone, este ușor de curățat, trebuind doar să îl ștergi periodic cu o cârpă umedă și să îndepărtezi imediat petele. De asemenea, nu alunecă în mâini, este elegant și estetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *