Tu știi care este cel mai potrivit parfum pentru zilele de iarnă?

Parfumurile orientale îndrăznețe și seducătoare sunt intense, misterioase și senzuale. Nu vei face nicio greșeală dacă decizi să porți un parfum oriental pentru o noapte sau pentru mai multe. Renumite pentru notele lor picante, parfumurile orientale conțin adesea note de parfumuri exotice din întreaga lume, ceea ce le face unele dintre cele mai speciale tipuri de parfum pe care oricine le poate avea.

Printre aromele acestor parfumuri orientale sunt note dulci, arome de condimente, cum ar fi scorțișoară, cuișoare și vanilie, ideale pentru a fi utilizate pe timp de noapte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Asta nu înseamnă că nu te vei putea delecta și în timpul zilei cu cel mai vandut parfum arabesc. Dar totuși, anumite parfumuri orientale se potrivesc mai ales când vremea este rece sau de iarnă, căci atunci merg cel mai bine!

Cea mai reușită perioadă a anului pentru a folosi parfumuri orientale îndrăznețe și senzoriale este toamna și iarna. Mirosurile picante, calde și dulci te vor încălzi în orice vreme și îți vor oferi o dispoziție minunată!

Aromele orientale sunt împărțite în parfumuri orientale florale, orientale condimentate, lemnoase orientale și ambră.

În centrul parfumurilor florale orientale se află parfumul dulce de flori: luxos, captivant, seducător, de trandafiri și iasomie, migdale și iris, floare de portocal și bujor. Pasiunea îmbătătoare, fericirea orientală fierbinte, tonul subtil amar, senzualitatea și luxul regal sunt principalele caracteristici asociate cu astfel de arome.

Note picante orientale

Arome de cuișoare, ghimbir, cardamon într-o atmosferă senzuală de flori picante – lavandă și cuișoare. Parfumurile din această categorie au o aromă puternică, senzuală și misterioasă: un amestec oriental de note lemnoase parfumate, condimente fierbinți și cele mai delicate flori pe bază de smirnă.

Grupul de arome lemnoase orientale include un parfum cu note calde de lemn de santal și paciuli și tonuri uscate de cedru și vetiver.

Note de chihlimbar

Acestea sunt cele mai saturate arome orientale. Parfumul clasic de chihlimbar conține o combinația dintre cele mai dulci note de vanilie și chihlimbar cu note de iris, trandafir și iasomie poate face pe toată lumea să se sperie! Acest parfum este extrem de popular pentru toți iubitorii parfumurilor arăbești. Aroma sa este profundă, fascinantă, cufundată într-o lume a dorinței, senzualității și luxului.

Mulți oameni sunt familiarizați cu situația când, după ce au cumpărat un parfum cu miros bun, acesta dispare instantaneu. Desigur, în astfel de cazuri, trebuie să „actualizezi” constant aroma, astfel încât sticla unui astfel de parfum se termină foarte repede. Nu întotdeauna și nu toți vânzătorii de parfumerie îți vor spune corect care arome sunt cele mai stabile. Însă, în cazul aromelor orientale nu trebuie să îți faci griji în privința acestor lucruri, căci parfumurile arăbești sunt deosebit de rezistente și puternice, ceea ce le transformă în opțiunea potrivită pentru sezonul rece.

Aceste parfumuri sunt perfecte pentru femeile sexy, misterioase și luxoase, dar și pentru bărbații care își doresc să depășească limitele și banalul și să se transforme în cea mai bună variantă a lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *