Lumânări de cununie decorate cu flori proaspete

Găsirea decorului potrivit pentru lumânările de cununie nu este atât de grea, deoarece, la florăria online okflora.ro poți comanda livrare flori București și decorarea lumânărilor de cununie cu flori proaspete. Există idei originale care garantat te vor încânta. Florile utilizate pentru decorarea lumânărilor de cununie pot fi atașate în moduri diferite. De asemenea, poți solicita orice număr de flori pentru decorarea lumânărilor pentru nași și cel mai frumos, este faptul că florile sunt naturale. Astfel, lumânările de cununie capătă o și mai mare valoare. Poți solicita un decor individual sau îi poți lăsa pe decoratorii florăriei online să-ți împodobească lumânările într-un mod artistic deosebit. Lumânările pot fi decorate în orice moment al anului, deoarece, la florăria online cu livrare flori București întotdeauna se găsesc flori proaspete.

Unitatea și dragostea dintre miri

Lumânările de nuntă simbolizează unitatea și dragostea dintre cei doi miri. Ok Flora oferă o varietate de lumânări de nuntă frumos decorate cu flori naturale, conectând tradiția cu modernitatea. Lumânările pentru nași pe care le vei găsi în florăria online sunt decorate cu materiale de înaltă calitate și pot fi făcute la comandă în culorile dorite. Spre exemplu, poți comanda lumânări cu florea miresei și lalele, mai ales dacă nunta ta are loc primăvara. De asemenea, o idee interesantă este decorarea lumânărilor cu trandafiri galbeni, cu flori roz sau roşii și roz. O lumânare este un atribut obligatoriu al unei ceremonii de nuntă. Acestea nu vor servi doar nevoilor rituale, ci vor decora și evenimentul în sine și vor fi imortalizate în fotografiile de nuntă. Conform obiceiului, ar trebui să existe două lumânări și fiecare dintre nași trebuie să poarte câte una. După nuntă, acestea sunt ținute acasă, aprinzându-le doar la rare ocazii.

Decoruri pentru lumânări nași

De obicei, lumânările sunt decorate cu flori. Aceasta este doar o soluție estetică și poate fi decorată nu numai cu flori naturale, ci și cu panglici din satin, dantelă etc. Poți alege florile preferate și dimensiunea lumânărilor. Dacă ai cumpărat deja lumânări nași, florăria online ți le poate decora cu flori naturale. Lumânările de nuntă sunt considerate o parte integrantă a ceremoniei, iar procesul de decorare a acestora are un simbolism special. De obicei stilul ales pentru decorarea lumânărilor pentru nași, trebuie să corespundă stilului nunții. Este necesar să se utilizeze aceleași soluții de stil cu designul nunții. Părțile decorate sunt realizate cu scrupulozitate specială, astfel încât, în timpul ceremoniei nimic să nu se aprindă sau ceara să cadă pe jos sau pe costumația nașilor. Pentru decorarea lor pot fi utilizate multe tipuri de materiale cum ar fi panglici, dantele, mărgele etc. Aceste decoruri sunt considerate ideale, deoarece, doar așa se poate atinge atmosfera dorită a ceremoniei de nuntă. Cel mai minunat decor sunt florile naturale cu forme delicate.

Lumânări nași cu decor din flori naturale în funcție de zodii

Dacă ești unul dintre oamenii care cred în semnele zodiacului, atunci poți comanda decorul lumânărilor în culoarea sau culorile care se potrivesc cel mai bine semnelor voastre zodiacale. Spre exemplu, capricornii pot opta pentru trandafiri albaștri sau portocalii. Vărsătorul poate opta pentru flori mov sau violet. Peștii se asociază bine cu florile albe, iar berbecul cu florile roșii. Taurul înclină spre florile în nuanțe roz, iar gemenii ca și racul sau leul de altfel, se înțeleg bine cu nuanțele galben sau crem. Fecioara înclină spre verde, iar balanța spre albastru. Scorpionul preferă roșu închis și vișiniu, iar săgetătorul portocaliu sau galben. Indiferent de zodia voastră, poți comanda lumânări nași cu decor din flori naturale din florăria online okflora.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *