Electronic Arts și Liga Seria A anunță un nou parteneriat exclusiv care elevează experiența autentică a fotbalului italian în joc

Liga Seria A desemnează EA SPORTS partener oficial și licențiat al competiției

Supercoppa Italiana, noua EA SPORTS Supercup începând din sezonul 2022/23

EA SPORTS devine gazda competiției eSports eSerie A TIM

Electronics Arts Inc. (NASDAQ: EA) și Liga Seria A, cea mai importantă competiție fotbalistică din Italia, au anunțat un nou parteneriat. Noul acord va debuta în EA SPORTS™ FIFA 22 și include 14 echipe licențiate exclusiv, care aduc în joc mai multe caracteristici unice ale fotbalului italian și ale cluburilor reprezentative. Acordul include, de asemenea, drepturi exclusive pentru activitățile conexe Seria A, printre care integrarea autentică a Seriei A în echipele Team of the Week din FIFA Ultimate Team, cardurile FIFA UT Team of the Season Seria A și noul premiu EA SPORTS pentru Jucătorul Lunii.

 

Acesta este începutul unui nou parteneriat remarcabil alături de Liga Seria A, care permite EA SPORTS să continue să amplifice aprecierea pentru fotbal la nivel global. Această colaborare întărește angajamentul nostru față de fotbalul italian. Suntem încrezători în performanțele Italiei, acum și în viitor, și ne vom spori prezența acolo cu scopul de a oferi cele mai autentice și inegalabile experiențe de joc în fotbal”, a declarat David Jackson, Vicepreședinte de brand, EA SPORTS FIFA.

EA SPORTS a devenit sponsor al competiției Supercoppa Italiana, care va fi redenumită în EA SPORTS Supercup începând cu sezonul 2022-23. Fanii se pot aștepta la conținut EA SPORTS afișat în timpul sezonului la jocurile Coppa Italia, Supercoppa Italiana și Campionatul Seriei A, dar și pe platformele sale digitale. Parteneriatul va oferi, de asemenea, experiența de joc Liga Seria A și în competiția eSports eSerie A TIM, care va fi jucată exclusiv în EA SPORTS FIFA.

Asocierea dintre Seria A și EA SPORTS reprezintă o oportunitate unică de crește vizibilitatea cluburilor și jucătorilor noștri în anii următori. După cum am demonstrat deja prin eSerie A TIM, EA SPORTS este partenerul perfect pentru noi: împărtășim aceleași obiective și același nivel de angajament pentru a duce jocul de fotbal mai departe, în întreaga lume”, spune Luigi De Siervo, CEO Liga Seria A.

Franciza FIFA este produsă de EA SPORTS de mai bine de 20 de ani și este cea mai mare franciză de jocuri video sportive din lume. FIFA oferă autenticitate de neegalat, permițând jucătorilor să preia conducerea celor mai mari ligi, cluburi și jucători din lumea fotbalului, totul cu un gameplay inovator și realist.

Electronic Arts a anunțat în luna iulie EA SPORTS FIFA 22, care va fi disponibil la nivel mondial începând cu 1 octombrie și care dispune de tehnologia next-gen revoluționară HyperMotion*, aducând astfel la viață cea mai realistă și imersivă experiență de joc. Cu peste 17.000 de jucători în mai mult de 700 de echipe, 100 de stadioane și peste 30 de ligi profesioniste de fotbal reprezentate în joc, FIFA 22 este singurul loc în care utilizatorii pot concura în competiții emblematice precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, noua UEFA Europa Conference League, Premiere League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores și CONMEBOL Sudamericana. FIFA 22 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil începând cu 1 octombrie 2021, pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ și Steam, Stadia, PlayStation®4 și Xbox® One. Ediția FIFA 22 Legacy va fi disponibilă pe Nintendo Switch™.

Alăturați-vă comunității EA SPORTS FIFA pe canalele de Facebook, Instagram, sau Twitter –  @easportsfifa.

Mai multe materiale EA SPORTS FIFA 22 sunt disponibile la: PRESS.EA.COM

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™.Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Ultimate Team, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL și FIFA și sunt proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

*Tehnologia HyperMotion este disponibilă doar pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și Stadia.

Despre Liga Seria A

Liga italiană de fotbal profesionist, cunoscută sub numele de Liga Seria A, este prima ligă de fotbal din Italia și una dintre cele mai faimoase ligi de fotbal din lume. Liga, cu sediul la Milano, a fost fondată în 1946 sub egida Liga Calcio. În 2010, liga s-a împărțit în Seria A și Seria B.

Liga Seria A organizează Seria A TIM, cel mai important campionat de fotbal din Italia, precum și cupa națională și meciul dintre echipele câștigătoare ale acestor competiții, Supercoppa Italiana. Primele patru echipe din Seria A TIM se califică automat pentru faza grupelor din UEFA Champions League. Liga Seria A organizează, de asemenea, competiții importante de fotbal pentru tineret, cum ar fi Primavera 1 TIMVISION, Primavera TIMVISION Cup și Supercoppa Primavera TIMVISION. Liga Seria A a negociat colectiv drepturile de televizare începând din sezonul sportiv 2010/11, pentru perioade de câte trei ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *