Cinci motive pentru a cumpara un iPhone 13, mini, Pro sau Pro Max

Noile iPhone 13 lansate anul acesta, sunt disponibile pentru precomanda pe site-ul Quickmobile.ro incepand cu data de 17 Septembrie, iar specificatiile acestora vor face pe toti fanii brand-ului sa isi doreasca un astfel de telefon.

IPhone 13 si iPhone 13 mini au acum senzorul mai mare al camerei cu ecran lat, care a fost prezent in iPhone 12 Pro Max de anul trecut. Asta inseamna ca camera capteaza cu 47% mai multa lumina si, prin urmare, calitatea fotografiei in conditii de lumina scazuta ar trebui imbunatatita semnificativ.

Camera Ultra Wide are specificatii similare cu modelul de anul trecut, dar, potrivit Apple, aceasta a fost si ea revizuita. Printre altele, noul cip A15 este, de asemenea, responsabil pentru o mai buna procesare a imaginii. In acest scop, Apple introduce un nou mod Cinematic pentru inregistrarea video. Inregistreaza in Dolby HDR si permite un nou mod sofisticat de focalizare automata (sau manuala), cu care puteti schimba focalizarea chiar si dupa inregistrare.

O noua functie “Stiluri fotografice” va permite sa selectati si sa personalizati unul dintre cele patru stiluri diferite care pot fi aplicate in timpul procesarii imaginii in loc sa utilizati un filtru de post-procesare.

iPhone 13 Pro si Pro Max au si mai multe imbunatatiri. Noua camera foto are zoom optic 3x (77 mm) si accepta acum modul Noapte. Camera Ultra Wide are o diafragma f / 1,8 si focalizare automata, care, potrivit Apple, imbunatateste performanta in conditii de lumina slaba cu 92%. Camera standard cu unghi larg de 12MP este chiar mai mare si are o deschidere f / 1,5, ceea ce, potrivit Apple, duce la o imbunatatire de 2,2 ori in conditii de lumina slaba. Noul obiectiv cu unghi foarte mare focalizeaza pana la 2 cm, ceea ce permite o fotografie macro imbunatatita semnificativ.

In plus, la sfarsitul acestui an Apple va introduce inregistrarea ProRes pe iPhone 13 Pro, care este posibila prin noua codificare accelerata hardware in cipul A15 Bionic. Veti putea inregistra videoclipuri ProRes pana la 4K la 30 de cadre pe secunda.

IPhone 13 si iPhone 13 mini obisnuiti au un nou ecran OLED care se potriveste cu performantele iPhone 12 Pro de anul trecut. Luminozitatea creste la 800 de nits (de la 625 nits in iPhone 12), iar pentru continutul HDR va puteti astepta la 1200 nits (ca inainte). Apple spune ca utilizarea imbunatatita a energiei acestor noi afisaje inseamna ca pot dura mai mult la luminozitatea maxima.

Pe iPhone 13 Pro si Pro Max, luminozitatea standard a afisajului creste la maximum 1.000 de nituri. Modelele Pro ale iPhone 13 accepta acum si ProMotion, precum iPad Pro, oferind rate variabile ale cadrelor de la 10 la 120Hz.

Apple sustine ca A15 este cel mai rapid procesor instalat vreodata pe un smartphone, dar nu ofera informatii directe despre caracteristicile de performanta. Are un procesor cu 6 nuclee, cu doua nuclee performante si patru nuclee de inalta eficienta, care, potrivit Apple, sunt cu pana la 50% mai rapide decat cel mai rapid procesor de smartphone din competitie.

Noile modele iPhone 13 sunt o investitie care merita fiecare banut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *