Cisco a încheiat un parteneriat cu COP26, pentru un viitor incluziv și sustenabil

  • Cisco a încheiat un parteneriat cu COP26, conferința ONU privind schimbările climatice, care are loc la Glasgow în perioada 31 octombrie – 12 noiembrie 2021
  • Cisco va oferi tehnologia care va conecta în siguranță atât delegații aflați la fața locului, cât și participanții online, prin intermediul Webex
  • Prin parteneriatul cu guvernul Marii Britanii, Legislate for Webex va sprijini COP26 în negocierile dintre liderii mondiali

Cisco (NASDAQ: CSCO) a încheiat un parteneriat cu COP26, conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice, care are loc la Glasgow, Marea Britanie, în perioada 31 octombrie – 12 noiembrie 2021. Dezbaterile și discuțiile din cadrul evenimentului au loc prin intermediul tehnologiei Cisco.

Cisco asigură conectivitatea în locația din Glasgow. Delegații care se alătură virtual vor putea lua parte la discuții și conferințele de presă prin intermediul Webex. Aproape toate cele 3.000 de sesiuni fizice care vor avea loc la COP26 includ o componentă digitală, deservită de ITGL, partener Cisco Gold.

„Suntem bucuroși că putem ajuta liderii mondiali și echipele lor să participe la cele mai importante negocieri privind schimbările climatice de până acum. Depinde de noi toți să ne asigurăm că viitorul este incluziv”, a declarat Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Purpose Officer, Cisco. „Acțiunile pe care le întreprindem astăzi pentru a ne proteja planeta sunt esențiale pentru îndeplinirea acestei misiuni. Acesta este un moment determinant pentru politica climatică și viitorul planetei noastre, așa că suntem extrem de mândri că suntem parteneri COP26.”

Legislate for Webex este o platformă care facilitează discuțiile în sistem hibrid dintre liderii mondiali, oferind în același timp un nivel avansat de securitate. Partenerii Cisco, ITGL și Davra, au dezvoltat o versiune personalizată a Legislate for Webex pentru nevoile specifice ale COP26. Traducerea live și subtitrările sunt, de asemenea, disponibile prin Legislate for Webex.

Tehnologiile de rețea Cisco utilizează capabilitățile Cisco ThousandEyes de vizibilitate completă asupra rețelei și de inspecție inteligentă a pachetelor de date, oferind o experiență perfectă de conectivitate celor 25.000 de delegați care participă la conferința de la Glasgow, pe parcursul a două săptămâni.

Președintele desemnat al COP, Alok Sharma, a declarat: „Salutăm intrarea Cisco în familia COP26, în calitate de partener pentru conferința ONU privind schimbările climatice, care are loc la Glasgow. Ne-am angajat să găzduim un summit sigur, iar colaborarea noastră cu Cisco este o parte vitală a acestui lucru.”

Wendy Mars, președinte Cisco Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, a adăugat: „Cisco a dezvoltat cea mai incluzivă platformă de interacțiune pentru participanții la întâlniri și evenimente, fie că participă în persoană, fie virtual. Suntem extrem de mândri de echipa și partenerii noștri din Europa, care au lucrat pentru a oferi cea mai sigură și incluzivă experiență pentru COP26, locul celor mai importante negocieri asupra schimbărilor climatice. Tehnologia și inovațiile noastre sunt un element esențial în procesul de tranziție digitală, care va contribui la un viitor sustenabil și incluziv pentru toți.”

Resurse suplimentare

Despre Cisco 

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților digitale viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco Romania.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks. Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *