Sistemul de operare One UI Watch4.5 duce experiența de utilizare a ceasului Galaxy la un nou nivel

Noul One UI Watch4.5 aduce o multitudine de setări și funcții de accesibilitate

 

Sistemul de operare One UI Watch4.5 va fi disponibil în curând pentru ceasurile din seria Galaxy

și va oferi utilizatorilor o experiență îmbunătățită. Pe lângă faptul că vine cu cea mai recentă versiune de Wear OS Powered by Samsung (care rulează Wear OS 3.5), One UI Watch4.5 aduce îmbunătățiri în ceea ce privește experiența de tastare, simplifică procesul de efectuare al apelurilor și aduce o serie de noi caracteristici de accesibilitate intuitive. Toate acestea transformă experiența de utilizare a Galaxy Watch într-una cât mai completă, facilă și eficientă pentru utilizatori.

O experiență completă de utilizare a ceasului

One UI Watch4.5 vine cu o nouă opțiune de transmitere a mesajelor, pe lângă dictare și scriere de mână.  Noua tastatură QWERTY, prin opțiunea de tastare Swipe to type, face comunicarea prin intermediului ceasului mult mai ușoară . În plus, noul sistem de operare permite schimbarea, în orice moment, a metodei prin care se poate compune un mesaj – utilizatorul poate începe prin a dicta mesajul, iar pe parcurs poate face trecerea ușor la tastatură.

 

 One UI Watch (1)  One UI Watch (2) (1)
Opțiunea Swipe to Type pe noua tastatură QWERTY Trecere fără probleme între metodele de input

Efectuarea apelurilor este, de asemenea, și mai facilă pe ceasul Galaxy. Suportul dual-SIM disponibil prin intermediul One UI Watch4.5  permite utilizatorilor să seteze o cartelă SIM preferată pe telefoanele lor Galaxy care poate fi sincronizată automat pe ceas. Interfața ușor de citit va indica întotdeauna ce SIM este folosit pe ceas. Dacă pe telefon a fost setată opțiunea SIM  – “Întreabă întotdeauna” (“Ask always”) –  utilizatorii vor putea alege ce SIM să folosească de pe ceasul Galaxy. Pentru cei care vor să efectueze un apel fără a folosi numărul personal, există acum opțiunea de selecție între cele două SIM-uri.

 One UI Watch (3)  One UI Watch (4) (1)
O modalitate facilă de a efectua un apel prin intermediului suportului Dual SIM
 

Pe lângă faptul că este un instrument de comunicare pe care îl poți purta mereu cu tine, ceasul Galaxy este și un accesoriu care poate fi personalizat cu ușurință, în funcție de stilul utilizatorului. Ecranul principal, dar și cel secundar pot avea diferite forme și culori , iar fețele de ceas preferare pot fi salvate pentru a le accesa mai rapid.

One UI Watch (5)

Acces ușor și rapid la fețele de ceas preferate

Ceasul Galaxy, acum mai accesibil

Actualizarea One UI Watch4.5 include, de asemenea, funcții de accesibilitate care asigură o experiența mult mai bună.

Utilizatorii care nu pot distinge culorile vor putea ajusta afișajul în funcție de nuanța preferată și vor putea crește contrastul pentru a face fonturile mai ușor de citit. Alte caracteristici pentru asistență vizuală includ reducerea transparenței și a efectelor de estompare, precum și eliminarea animațiilor. În plus, asistența auditivă pentru cei cu deficit de auz permite reglarea și echilibrarea sunetului atunci când telefonul este conectat la căști  prin Bluetooth.

One UI Watch (6)One UI Watch (7)

Caracteristicile de accesibilitate vizuală asigură claritate                         Opțiuni de ajustare a sonorului

Noul sistem de operare vine și cu noi funcții de ajustare a modului în care ceasul răspunde la gesturile tactile- Tap duration, pentru a stabili durata atingerii și Ignore repeated touches, prin care pot fi ignorate atingerile repetate pentru a avea mai mult control asupra dispozitivului.

One UI Watch (8)

Comenzile tactile, mai ușor de controlat prin intermediul opțiunilor de interacțiune și dexteritate  

Pentru sprijin suplimentar, utilizatorii pot ajusta cât timp doresc ca funcțiile temporare, cum ar fi volumul și notificările, să rămână pe ecran prin setarea Time to take action. De asemenea, pot seta ca butonul de Home să centralizeze cele mai des folosite funcții. Astfel, toate opțiunile de accesibilitate pot fi accesate dintr-un singur meniu, fără a fi nevoie ca utilizatorii să treacă prin setări pentru a le găsi.

One UI Watch (9) (2)One UI Watch (10) (3)

Acces rapid la setări și funcții

O tastatură QWERTY completă, o experiență de apelare mai convenabilă, împreună cu o serie de opțiuni de accesibilitate disponibile prin intermediul One UI Watch4.5 oferă utilizatorilor o experiență îmbunătățită de utilizare a ceasului Galaxy. Galaxy One UI Watch4.5 este programat pentru lansare în al treilea trimestru și va avea mai multe funcții care urmează să fie anunțate. Pentru noutăți, vă invităm să accesați Samsung Mobile Press.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *