Imprimante pentru institutii si firme

 

 

O imprimanta alb-negru nu se potriveste sub nicio forma cu o firma de proiectare sau cu un atelier de croitorie in care se lucreaza dupa schitele marilor designeri. Este nevoie de  imprimanta laser color  cu viteza maxima de imprimare, in special la firmele unde se lucreaza la foc continu.

Cele 250 de coli puse in tava de alimentare nu se termina repede si se economiseste timp, fiindca imprimanta are tot ce este necesar pentru a-si face treaba.

Imprimantele moderne permit tiparirea unor documente direct, de pe toate dispozitivele, printul  fiind de calitate exceptionala.

Modserv isi desfasoara activitatea pe piata furnizorilor de imprimante si de consumabile necesare acestora din anul 2005, adica de 17 ani. Inca putin si va implini doua decenii de activitate. In tot acest timp si-a diversificat oferta fata de clienti, nelimitandu-se la simpla comercializare.

Este nevoie de asistenta tehnica si mentenanta ca aceste dispozitive sa functioneze tot timpul.

Modserv livreaza gratuit produsele in Bucuresti, iar in tara prin intermediul curierului rapid.

Vestea buna este ca oricat de departe ar fi destinatia, produsele se livreaza in 24 de ore. Sistemul de plata este permisibil, acceptandu-se si achitarea produselor la livrare, dar si alte sisteme de plata, cum ar fi viramentul bancar si ordinul de plata.

Clientii indecisi primesc consultanta la alegerea imprimantei, aceasta fiind gratuita. Configurarea echipamentelor se realizeaza de catre specialistii firmei, iar daca exista un contract de inchiriare ferm intre cumparator si vanzator (impprimantele se pot cumpara sau inchiria), specialistii de la Modserv se ocupa de buna functionare pe parcursul inchirierii prevazute in contract.

Si inchirierea este o solutie, cand o firma nu doreste sa se incarce cu imprimante si echipamente care asigura buna functionare a acestora, mai ales cand este pe punctul de a-si incheia activitatea curand.

Comenzile telefonice se primesc la trei numere de telefoane, dar se poate comanda si prin intermediul e-mailului sau se adauga imprimantele in cos, finalizandu-se comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *