Foraje alimentari cu apa se dovedesc  salvatoare

Gospodarii ar trebui sa caute independenta caselor lor din punct de vedere energetic, din punct de vedere al alimentarii cu apa potabila si al producerii alimentelor de baza. De pilda, persoanele care au in curte o fantana cu apa potabila este si pacat sa nu solicite servicii de denisipari, de curatiri ale acestei surse de apa potabila! Intretinerea fantanii reprezinta o investitie sigura, care se amortizeaza in timp si chiar daca nu s-ar amortiza, apa limpede de baut este cea mai mare bogatie de pe planeta, fiindca inseamna viata.

In trecut, in mediul rural, prima grija a omului era sa isi faca o fantana in curte pentru a-si asigura necesarul de apa. Fantana costa mult, implica mult efort si multa munca, dar din mosi stramosi, una dintre sarcinile fiecarui om era sa tocmeasca o echipa care sa sape o fantana pe acest pamant.

Oamenii care au posibilitatea sa isi faca o fantana, solicitand foraje alimentari cu apa   firmei Pilotiforati, sa faca acum acest lucru fiindca:

-in perioadele de seceta alimentarea cu apa potabila se poate sista sau apa se da rationalizat. In acele momente este foarte greu sa se gaseasca o solutie pentru alimentarea familiei cu apa, pentru ca nu este vorba exclusiv de apa de baut, ci si de cea de spalat rufe, de facut baie, de igienizat locuinta.

-in mediul rural, o fantana cu apa din belsug inseamna si o gradina infloritoare pentru ca apa este gratuita si la indemana. De la retea se interzice udarea gradinii, in special in perioade de seceta, in plus apa este destul de scumpa, iar oamenii nu isi permit sau ude gradina cu ea.

-apa din fantana nu contine clor si i se pot face analize la laborator pentru a se testa calitatea acesteia.

In concluzie, o fantana in curte reprezinta bogatie la casa omului, iar specialistii firmei prezentate sunt capabili sa realizeze forajele cu utilaje speciale in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *