Nicio nunta fara verighete!

Romanii abia asteapta toamna pentru ca este sezonul nuntilor si petrecerile sunt de vis! Vinul parfumat curge in pahare, lautarii canta, iar oameni frumosi invartesc sarbele si horele cu maiestrie. Mirele si mireasa se pregatesc din timp, atat pentru ei insisi, cat si pentru invitati.

Sunt insa multe produse care nu pot lipsi de la o nunta, iar verighetele   se afla pe locurile fruntase ale topului. Din ce in ce mai multi romani aleg magazinul online Verigheteatcom pentru ca:

-produsele sunt de calitate premium atat in ceea ce priveste calitatea aurului, cat si in ceea ce priveste manopera;

-raportul calitate-pret;

-diversitatea produselor. Se afla in stoc 1000 de modele de verighete din aur galben, din aur alb, din aur roz, din aur in doua culori, verighete multicolor si verighete de lux.

-toate modelele sunt confortabile, fiind purtate cu placere de persoanele casatorite;

-pietrele sunt montate responsabil, prin urmare nu cad de pe bijuterii;

-produsele sunt insotite de certificate de autenticitate si de calitate;

-cromatica aurului este realizata conform normelor europene;

-pentru ca verighetele sunt turnate si nu lipite, ele sunt mult mai rezistente, pastrandu-si forma si aspectul.

Pentru ca Atcom este producator direct, pretul bijuteriilor este mai mic decat in alte magazine.

Cumpararea verighetelor reprezinta o bucurie pentru ca aceste bijuterii reprezinta exteriorizarea iubirii si a fidelitatii, in plus sunt frumoase si reprezinta o valoare. Pentru ca marcheaza statutul de persoana casatorita ele sunt indispensabile la nunta. Verighete din aur galben cod: ATC26 cantaresc impreuna 9 grame si au un model clasic si elegant. Verigheta doamnei are 3 pietricele cu diametrul de 1.50 mm, iar pretul estimativ de 2880 lei le face accesibile mirilor, de aceea se afla printre modelele comandate des.

Modelul este disponibil pe galben, alb si roz, iar prin intermediul configuratorului ele pot fi comandate si online, in cazul in care persoanele care vor avea nunta au intrat deja in criza de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *