De Valentine’s Day, te portezi la Vodafone și ai 50% discount la abonamente & super prețuri la telefoane

De Valentine’s Day, Vodafone reconfirmă promisiunea de a oferi românilor tehnologie de ultimă generație, ușor de găsit, ușor de plătit și ușor de folosit, prin EasyTech. Clienții care se portează în rețeaua Vodafone au 50% reducere la abonamentele RED 15 sau RED Infinity 23 pe toată perioada contractuală și super prețuri la smartphone-urile Samsung, Apple, Xiaomi sau Huawei pentru a duce tehnologia pe care o îndrăgesc celor pe care îi iubesc.

Oferta este valabilă până la data de 17 feb a.c. și poate fi accesată atât pe site-ul Vodafone România, cât și în magazinele Vodafone sau ale partenerilor. Abonamentul RED 15 (redus la 7,5 EUR) le oferă utilizatorilor NELIMITAT internet 5G, minute și SMS-uri naționale, 600 minute internaționale, roaming inclus și 12.61 GB trafic de date roaming în SEE. Abonamentul RED Infinity 23 (redus la 11,5 EUR) vine cu internet 5G, minute și SMS-uri naționale NELIMITAT, 1000 minute internaționale, roaming inclus și 19.33 GB trafic de date roaming în SEE, alături de serviciul OneNumber gratuit (IoT).

De asemenea, cu Vodafone EasyTech clienții au oferte atractive la achiziționarea unui smartphone în combinație cu alte dispozitive – de la electronice și electrocasnice mici, la gadgeturi și soluții IoT. Astfel, clienții vor putea testa și achiziționa direct din magazin de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente și dispozitive conectate pentru locuință, dar și trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh sau accesorii – toate acestea fiind disponibile într-o gamă variată de pachete de servicii. Totodată, clienții beneficiază de consultanță din partea experților Vodafone atât în alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cât și de consultanță tehnică în domeniul securității cibernetice și service pentru dispozitive, disponibile direct în magazin.

Mai multe informații despre oferta Vodafone pot fi găsite aici: https://www.vodafone.ro/telefoane.

Despre Vodafone

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicații și tehnologie din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii.

Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile în alte 47 de țări. La 31 decembrie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix și peste 21 de milioane de clienți ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 155 de milioane de dispozitive și platforme.

Am revoluționat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care a aniversat 15 ani în 2022. Este cea mai mare platformă fintech din regiune și oferă acces la servicii financiare unui număr de peste 58 de milioane de oameni într-un mod sigur, accesibil și convenabil.

Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a îmbunătăți viețile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei și pentru a facilita o societate digitală incluzivă și sustenabilă.

Ne-am angajat să reducem impactul companiei asupra mediului, astfel încât să putem atinge net zero al emisiilor din întreg lanțul nostru valoric până în 2040, ajutându-ne în același timp clienții să își reducă propriile emisii de carbon cu 350 de milioane de tone până în 2030. Facem pași importanți în reducerea deșeurilor rezultate din dispozitivele mobile și în atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Credem în puterea conectării și în servicii digitale pentru a îmbunătăți societatea și economiile, lucrând alături de guverne pentru a digitaliza sănătatea, educația și agricultura și pentru a crea orașe mai curate și mai sigure. Produsele și serviciile noastre sprijină digitalizarea afacerilor, în special a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastră de incluziune urmărește ca nimeni să nu fie lăsat în urmă asigurând conectare, dobândirea de abilități digitale și dezvoltarea de produse și servicii relevante, care facilitează accesul la educație, sănătate și finanțe. Ne-am angajat, de asemenea, să dezvoltăm o forță de muncă diversă și incluzivă, care să reflecte clienții și societățile în care activăm.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *