B2B Academy ofera un nou tip de serviciu in industria de marketing: Fractional AI CMO

oana-lefter_B2BAcademy

Bucuresti, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunta lansarea serviciului sau Fractional AI CMO. Cu acest serviciu, antreprenorii au o oportunitate unica de a accesa expertiza unui Chief Marketing Officer (CMO) specializat in tehnologii AI si marketing automatizat, fara a avea nevoie de angajarea acestuia in regim full-time. Acum, companiile SaaS si B2B pot beneficia de avantajul unei strategii de marketing dezvoltate cu ajutorul inteligentei artificiale, la un cost mult mai redus si cu o eficienta superioara. Astfel, obiectivul este de a ajuta afacerile sa isi creasca veniturile si sa isi consolideze pozitia pe o piata extrem de competitiva, prin optimizarea eforturilor de marketing si generarea de lead-uri de inalta calitate.

Acest nou serviciu are scopul de a ajuta companiile SaaS si B2B sa-si dezvolte afacerea prin tehnici si instrumente de AI (inteligenta artificiala) si servicii de marketing automatizate.

Schimbarile din tehnologie aduc provocari greu de gestionat pentru companiile SaaS si B2B in piata extrem de competitiva de astazi. Consultantii B2B Academy inteleg aceste provocari si au introdus serviciul Fractional AI CMO (Chief Marketing Officer) pentru a ajuta afacerile sa-si optimizeze eforturile de marketing, sa genereze lead-uri de cea mai buna calitate, pentru cresterea oportunitatilor si veniturilor acestor afaceri.

Serviciul Fractional AI CMO imbina puterea tehnologiei AI cu experienta vasta, acumulata de-a lungul anilor, a unui Chief Marketing Officer (CMO). Prin colaborarea cu acesti experti, afacerile au acces la recomandari personalizate si strategii care se aliniaza cu nevoile si obiectivele lor unice.

Potrivit rapoartelor din industrie, adoptarea AI de catre companiile din intreaga lume a inregistrat o crestere semnificativa. Pana in 2025, 80% dintre interactiunile cu clientii vor fi gestionate de AI conform datelor Gartner. Fractional AI CMO al B2B Academy mizeaza pe aceasta tendinta in crestere, depunand toate eforturile pentru ca afacerile sa creeze tranzitia in functie de date concrete, asigurand astfel o stabilitate a operatiunilor pe termen lung.

Caracteristicile cheie ale serviciului Fractional AI CMO includ:

  • Acces la experti de top: B2B Academy ofera managerilor oportunitatea de a colabora cu un Chief Marketing Officer (CMO) cu experienta bogata in folosirea de programe si tehnologii de marketing si AI fara a fi nevoie sa-l angajeze full-time. Profesionistii de top ofera accesul la informatii vaste, punctuale si experienta in industrie pentru a imbunatati strategiile de marketing si a atinge succesul.
  • Adoptarea timpurie a marketingului AI: Cu serviciul Fractional AI CMO, afacerile vor dobandi un avantaj in fata competitorilor prin exploatarea tehnologiei AI pentru initiativele de marketing. Prin abordarea timpurie a metodologiilor bazate pe AI se poate ajunge la publicul tinta mai eficient si se pot optimiza eforturile de marketing pentru un impact maxim.
  • Resurse fragmentate eficiente din punct de vedere al costurilor:Serviciul Fractional AI CMO ofera o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru afaceri, deoarece se poate beneficia de expertiza intr-un mod punctual, in functie de nevoile specifice ale fiecarei companii. Acest lucru permite companiilor sa-si optimizeze bugetele de marketing, sa aloce eficient resursele si sa obtina rezultate semnificative fara sa isi ia angajamentul unui CMO pe termen lung.
  • Solutii flexibile si masurabile: Serviciul ofera flexibilitatea pentru a se adapta la schimbarile nevoilor afacerii. Indiferent daca o companie are nevoie de asistenta pentru un proiect specific sau pentru o campanie de marketing in desfasurare, serviciul Fractional AI CMO poate fi adaptat pentru a se potrivi cerintelor variate, oferind o solutie versatila pentru afaceri de orice dimensiune.

Cu o crestere de peste 50% a adoptarii AI in intreprinderi la nivel mondial in 2023, conform McKinsey, acest serviciu valorifica tendinta crescatoare a AI, folosind capacitatile pentru decizii eficiente de marketing bazate pe date. Serviciul Fractional AI CMO al B2B Academy reprezinta o investitie strategica pentru afacerile care doresc sa-si asigure viitorul pe piata si sa domine competitia.

Leadershipul B2B Academy intelege constrangerile financiare cu care se confrunta afacerile in acest moment. Prin urmare, serviciul Fractional AI CMO ofera optiuni de pret flexibile pentru a se adapta la diverse bugete, asigurand ca organizatiile de orice dimensiune pot beneficia de indrumarea unui expert fara nevoia unui CMO in regim full-time.

“Mediul de afaceri de azi vine cu o multitudine de provocari. Aceasta solutie unica imbina eficienta inteligentei artificiale cu expertiza strategica a CMO, oferind o solutie care este atat rentabila, cat si orientata catre rezultate. Ajutam afacerile sa depaseasca limitarile traditionale de marketing si sa atinga noi nivele de crestere. Acest serviciu poate aduce o crestere de 10 ori a performantei pe marketing la doar o treime din costurile necesare”, a declarat Oana Lefter, Managing Partner, NNC Services.

Pentru a sarbatori lansarea serviciului Fractional AI CMO, B2B Academy ofera o promotie exclusiva. Pentru o perioada limitata, clientii noi pot beneficia de o reducere de 20% la primele trei luni de serviciu, oferindu-le o oportunitate irezistibila de a revolutiona strategiile lor de marketing si de a stimula cresterea afacerii lor.

Pentru mai multe informatii despre serviciul Fractional AI CMO si pentru a programa o sesiune de consultanta gratuita, va rugam sa vizitati https://b2b-academy.com/fractional-ai-cmo/ sau sa contactati Oana Lefter la adresa: oana.lefter@nnc-services.com.

Despre B2B Academy:

B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, furnizeaza servicii premium si solutii inovatoare pentru companiile SaaS si B2B. Cu o echipa dedicata de profesionisti cu experienta si standarde de excelenta, compania ofera servicii personalizate, training si strategii concepute pentru a stimula cresterea, a genera lead-uri de cea mai buna calitate si a maximiza veniturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *