Transport Decedați Funeral Express: bază logistică de nivel european, rapiditate și eficiență

Cei care au primit pe neașteptate o înștiințare oficială – de la Ministerul de Externe sau de la vreo ambasadă – prin care sunt înștiințați că trebuie să se ocupe, și încă de urgență, de ceea ce în limbaj administrativ se numește „repatriere decedați” simt că totul se prăbușeșete în jurul lor.

Cum să nu-ți pierzi capul când afli pe neașteptate că soțul, fratele, fiul sau fiica, plecați la muncă în străinătate au trecut în neființă? Ca și cum asta nu ar fi de ajuns, prea puțini oameni au cunoștiințele juridice și experiența necesară pentru a putea rezolva astfel de situații, în care rapiditatea este esențială. Într-o astfel de situație, chiar și un om al cărui suflet nu este zdrobit de suferință și-ar pierde capul și nu ar ști să găsească o rezolvare. Ce e drept, pe lângă institutele de medicină legală din marile orașe europene există și firme de pompe funebre, dar prețurile practicate de acestea sunt de-a dreptul prohibitive…

Situația nu este, totuși, fără ieșire. Familiile lovite pe neașteptate de o astfel de nenorocire pot apela oricând la serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express, care poate asigura în cele mai bune condiții și la prețuri care sfidează orice concurență de o repatriere decedați Italia, o repatriere decedați din Anglia, din Germania sau din Spania. În aceste țări, firma are puncte de lucru, pornind de la care poate asigura repatrierea rămășițelor pământești ale celor care s-au stins din viață în țări cum ar fi Franța, Belgia, Grecia, Turcia, Norvegia, Olanda, Serbia și, bineînțeles, Republica Moldova.

Cei care au nevoie de serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express pot suna la orice oră din zi și din noapte la numărul de telefon 0729 007 003. Un operator va răspunde, va înregistra solicitarea și, începând din acel moment, firma va începe să facă demersurile necesare. Comanda se poate face și on-line, printr-un formular de ofertă, caz în care un reprezentant al companiei va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință familia îndoliată pentru a prelua cazul. În cel mai scurt timp, firma va trimite la fața locului delegați care, după ce vor angaja medici pentru autopsie și personal pentru manipulare, vor obține documentele necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar).

În încheiere, trebuie menționat faptul că Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care au decedat pe teritoriul României.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *