Kingston Technology este lider în 2019, la capitolul unităţi SSD livrate către canalul de distribuţie

Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, Inc., lider global axat pe dezvoltarea celor mai bune soluții de memorie Flash, anunță astăzi că activitatea sa în segmental SSD continuă să crească într-un ritm puternic, fiind o consecință direct a unui 2019 foarte productiv pentru companie. Datorită unei creșteri continue în sectoarele client, enterprise și OEM,  cererea pe segmentul de SSD-uri a rămas ridicată și în Q1 2020. Începând cu anul 2019, Kingston și-a lărgit portofoliul de SSD-uri cu trei noi unități de tip client, cinci unități specifice centrelor de date – două dintre acestea obținând statutul VMware Ready ™ – și au lansat prima soluție U.2 NVMe PCIe.

Datele privind cota de piață pentru anul 2019, oferite de Forward Insights și TRENDFOCUS, au plasat Kingston într-o poziție puternică de conducere a clasamentului. Forward Insights a poziționat compania pe primul loc la nivel mondial,  pentru livrarea de SSD-uri către canalul de distribuție, cu cota de piață de 18,3 %. Astfel, Kingston se situează înaintea competitorilor săi Western Digital și Samsung, ce obțin în 2019 o cotă de 16,5% și respectiv 15,1%. Potrivit Forward Insights, aproape 120 de milioane de SSD-uri au fost livrate pe canal în anul 2019.

 

„Deoarece livrările generale au crescut cu 36 % față de 2018, cererea în canal a rămas foarte mare.”, a declarat Gregory Wong, președinte și analist principal pentru Forward Insights. „Portofoliul competitiv de produse Kingston și distribuția extinsă au permis companiei să aibă o creștere impresionantă.”
TRENDFOCUS a poziționat Kingston ca fiind al treilea cel mai mare furnizor de SSD-uri la nivel global, cu o cota de piață situată la 10,4 procente. În 2019, TRENDFOCUS a raportat că 276 de milioane de SSD-uri au fost livrate în întreaga lume, o creștere de 36% comparativ cu 2018.

„Prețurile favorabile disponibile pentru o bună parte din anul 2019 au ajutat la creșterea cererii în spațiul dedicat segmentului client, permițând o rată de adopție mai mare pentru segmentul OEM”, a declarat Don Jeanette, vicepreședinte TRENDFOCUS. „Pentru restul anului 2020, rata de adopție a SSD-urilor în PC-uri va rămâne puternică, cu o cerere puternică pentru unități SATA în diverse implementări ale centrelor de date, precum și o creștere continua a segmentului PCIe.”

 

 „Rezultatele obținute în 2019 de către cele două companii specializate în analiza pieței de stocare, validează poziția și creșterea continuă obținută de Kingston pe piața SSD-urilor”, a declarat Tony Hollingsbee, manager de afaceri SSD, Kingston EMEA. „Continuăm să ne consolidăm prezența în segmentul client, cu oferte SATA puternice, precum și cu soluții NVMe distincte, optimizate pentru notebook-uri și desktop. Pe lângă creșterea producției OEM și pe cea a partenerilor, suntem mândri să oferim mai multe soluții noi, de tip enterprise, cu performanțe previzibile și fiabilitate ridicată pentru o varietate mare de aplicații și medii. “

Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston poate fi găsit pe:

 

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *